Албена Вулева също има от какво да се срамува! (ВИЖ ВИДЕОТО)

Албена Вулева също има от какво да се срамува! (ВИЖ ВИДЕОТО)
5 (100%) 2 votes

Албена Вулева я бива да соли Кали, но забрави времето, когато се омазваше с хвалби по съименницата й

Албена Вулева стана за смях, благодарение на собствените си изцепки!

Перхидролената умница на мамаша буквално побърква съквартирантите си, откак в Къщата пристигна Людмила Захажаева. В опитите си да умори от нерви чистофайниците Камелия Воче и Кали, не подбира средства и изрази, видя kliuki.bg.

Един-единствен път я видяхме да изпадне в ярост и това беше, когато Евгени Минчев си взе халата и чорапите, и напусна Къщата. Тогава певицата с рождено име Галина Иванова беше спасена от зрителите, което побърка от ярост Албена Вулева.

Албана Вулева хвали Гло

Албенка Вулева хвали Гло и се разлива в ефир

Цапнатото й в устата мамче също ненавижда чалгаджийките и наплю водещата Гала. Екс момичето на късмета на Къци се кълняло, че подобна певица няма да й стъпи в студиото, а тя ги изредила всичките в ефир. Нейното „северченство” – Албена Вулева водило война срещу чалгата и простотията, видите ли!

Двете стихийни бедствия от Санкт Петербург обаче си намериха майстора от паметливи фенове на ВИП Брадър 2014. Мнозина ги омазват с епитети и клетви – точно толкова, колкото харесват щуротиите им в Къщата. Трети обаче не са забравили Албена Вулева преди потресающата национална слава и силикона!

Устатата водеща може и да ненавижда Кали, но нейна съименница се радва на преклонението й. Глория, чието рождено име е Галина Иванова, се радва на едни от малкото добри думи от устата на Албена Вулева в ефир.

Е, майката на Симона Загорова не сме я виждали в истерия и да преследва мизерници с парцала, но май не това е причината за откритата симпатия на сигнално-жълтата водеща.

Гло ще влезе във ВИП Брадър точно в някой друг живот (или срещу безпаметен хонорар), но си е спечелила място в сърцето на щерката на Люси. Чуйте какви ги говори старата врагиня на попфолка Албена Вулева във ВИДЕОТО ТУК!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Албена Вулева също има от какво да се срамува! (ВИЖ ВИДЕОТО)”

  1. Teo Borisov

    окт. 28. 2014

    ТОЛКОВА МРАЗЕЛА ЧАЛГАДЖИЙТЕ ,А НАВРЕМЕТО ВОДЕШЕ ПРЕДАВАНЕ ЗА ПОП ФОЛК ПО ЕДНА КАБЕЛАРКА – 21 ВЕК

Добавете коментар