Албена Вулева я бива да соли Кали, но забрави времето, когато се омазваше с хвалби по съименницата й

Албена Вулева стана за смях, благодарение на собствените си изцепки!

Перхидролената умница на мамаша буквално побърква съквартирантите си, откак в Къщата пристигна Людмила Захажаева. В опитите си да умори от нерви чистофайниците Камелия Воче и Кали, не подбира средства и изрази, видя kliuki.bg.

Един-единствен път я видяхме да изпадне в ярост и това беше, когато Евгени Минчев си взе халата и чорапите, и напусна Къщата. Тогава певицата с рождено име Галина Иванова беше спасена от зрителите, което побърка от ярост Албена Вулева.

[caption id="attachment_328631" align="aligncenter" width="300"]Албана Вулева хвали Гло Албенка Вулева хвали Гло и се разлива в ефир[/caption]

Цапнатото й в устата мамче също ненавижда чалгаджийките и наплю водещата Гала. Екс момичето на късмета на Къци се кълняло, че подобна певица няма да й стъпи в студиото, а тя ги изредила всичките в ефир. Нейното „северченство” – Албена Вулева водило война срещу чалгата и простотията, видите ли!

Двете стихийни бедствия от Санкт Петербург обаче си намериха майстора от паметливи фенове на ВИП Брадър 2014. Мнозина ги омазват с епитети и клетви – точно толкова, колкото харесват щуротиите им в Къщата. Трети обаче не са забравили Албена Вулева преди потресающата национална слава и силикона!

Устатата водеща може и да ненавижда Кали, но нейна съименница се радва на преклонението й. Глория, чието рождено име е Галина Иванова, се радва на едни от малкото добри думи от устата на Албена Вулева в ефир.

Е, майката на Симона Загорова не сме я виждали в истерия и да преследва мизерници с парцала, но май не това е причината за откритата симпатия на сигнално-жълтата водеща.

Гло ще влезе във ВИП Брадър точно в някой друг живот (или срещу безпаметен хонорар), но си е спечелила място в сърцето на щерката на Люси. Чуйте какви ги говори старата врагиня на попфолка Албена Вулева във ВИДЕОТО ТУК!