Подписа си присъдата: Тачо с нови грубости към Жени! (ВИЖ ТУК + СНИМКИ)

Подписа си присъдата: Тачо с нови грубости към Жени! (ВИЖ ТУК + СНИМКИ)
4 (80%) 4 votes

Този път Тачо мина всички граници и сам си разписа пътния лист в очите на Жени Калканджиева!

Стефан Манов – Тачо или има сериозен проблем с нервната система, или постоянно е пиян, или просто е много тъп. До това заключение стигнаха съквартирантите и зрителите на Вип Брадър след поредната му доза обиди и грубост към съпругата му Жени Калканджиева.

След като шестата в света за пореден път успя да му прости и да загърби „комплиментите“ от сорта на тъпа, проста и тъпунгер, с които Тачо я удостои преди броени дни заради две бири, днес „големият мачо“ сътвори нова порция „нежности“ за красавицата.

Жени Калканджиева

Жени Калканджиева не бива да търпи и ден повече подобно отношение, смятат останалите

Бившият любовник на Зорница Линдарева се подразни от факта, че Жени Калканджиева се беше разголила /макар и не изцяло/ пред актьора Иво Аръков и не пропусна да я захапе за пореден път. А всичко започна толкова безобидно…

Работата е там, че Жени Калканджиева се почувства схваната и се заговори с Иво Аръков за ползата от масажите, а той кавалерски й предложи да й помогне да се отпусне. Лошо няма, като се има предвид, че самият Иво Аръков е любител на масажите и преди време се остави в ръцете на Ива Екимова – при това без каквито и да било интимни намеци /поне от негова страна/.

Масажът на Иво Аръков към Жени

Масажът на Иво Аръков към Жени

Докато Иво Аръков масажираше раменете на Жени Калканджиева и си говореше с нея обаче, в спалнята връхлетя Тачо, който първоначално се ухили на гледката пред себе си и бъзикна чисто по мъжки Иво Аръков.

Нещо невинно отключи нова порция гняв у Тачо

Нещо невинно отключи нова порция гняв у Тачо

После обаче играта загрубя и Тачо с язвителен тон изстреля към Жени Калканджиева, че няма да е тя, ако не си покаже анатомиите пред някого – а най-добре пред цялата страна. „Знам те какво правиш, моето момиче, но не струваш. Я колко млади мацки има тук. Ти мен трябва да ревнуваш, а не аз теб. Преминала си вече“, опули се Тачо на Жени Калканджиева, която не можа да повярва на ушите си.

След прошката, която му даде, макар и трудно, Жени Калканджиева вярваше, че Стефан Манов наистина си е взел поука. Но уви – явно любимият й затвърждава мнението на болшинството, че няма да промени нрава си, а бракът му с красавицата е обречен.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар