Виолета Линдарева избухна в плач: Зорница е прокълната!

Виолета Линдарева избухна в плач: Зорница е прокълната!
4.5 (90%) 6 votes

Майката на Зорница Линдарева не се сдържа и избухна в сълзи!

Родителката на Зорница Линдарева – Виолета Линдарева изпадна в нервна криза заради щерка си. Жената дълго време се опитваше да бъде силна и стоически понасяше упреците и неадекватното поведение на Зорница Линдарева в Къщата на Вип Брадър. Но повече не издържа.

„Зорница е прокълната! Това не мога да понеса. Тези думи чух лично от устата на Жени Калканджиева и това ме довърши. Не мога да гледам как детето ми е представяно като най-голямото зло в това шоу и ме е страх, че наистина ще я прокълнат и ще й донесат лошо с мислите си за нея“, избухна в сълзи Виолета Линдарева в интервю пред вестник „Шоу“.

Зорница Линдарева

Виолета Линдарева в нервна криза заради щерка си Зорница Линдарева

Тя заяви категорично, че е искала Зорница Линдарева да напусне Къщата, за да избяга от хората, които не гледат на нея с добро око и да се върне при семейството си. Защото най-големият й страх е, че заради постоянните си нервни сривове в предаването, Зорница Линдарева отново ще се върне към анорексията, която едва успяла да пребори след тежка битка.

Припомняме, че Зорница Линдарева се е разболяла от тежкото заболяване още на 15 години и е било необходимо много време и нечовешка воля, за да се отърве от него. Днес обаче Виолета Линдарева констатира, че обстановката в Къщата на Вип Брадър не е подходяща за щерка й и иска да я види навън.

„Не мога да приема постоянните обвинения, че Зорница Линдарева била любовницата на Тачо, че била съсипала семейството на Жени Калканджиева и прочие. Всички отлично знаят, че когато тя и Тачо бяха заедно, той беше разделен от жена си и двамата имаха сериозни проблеми. Като гледам дори сега не са приключили и те постоянно се карат и обиждат. Защо детето ми пак трябва да е на топа на устата“, възмущава се през сълзи майката на Зорница Линдарева.

Тя отрече предположението, че Зорница Линдарева и Стефан Манов продължават да бъдат влюбени и не са заедно само заради липсата на средства. Според нея дъщеря й има нужда от сериозен и стабилен човек, който да й предложи опора и истинско щастие в живота. А този човек със сигурност не е Тачо.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар