Взрив: Фатален флирт на Тачо доведе две жени до истерия! (ВИЖ ТУК)

Взрив: Фатален флирт на Тачо доведе две жени до истерия! (ВИЖ ТУК)
4 (80%) 5 votes

Тачо не спира да скандализира, но този път прекали сериозно!

Стефан Манов – Тачо безспорно е най-скандалният участник в този сезон на Вип Брадър. Изцепките му в Къщата се нижат една след друга, а съквартирантите все повече се тревожат кавгите между него и останалите да не прераснат във физическа саморазправа – както вече веднъж видяхме със Зорница Линдарева.

След множеството обиди и крясъци към съпругата си Жени Калканджиева през изминалите дни, днес Тачо направи нещо, което буквално взриви Къщата и доведе до истерия две жени – неговата собствена и Елена Кучкова.

Тачо

Тачо прекали с бруталния си флирт с Елена Кучкова

Всичко тръгна оттам, че Тачо влезе в спалнята и се навря до Елена Кучкова, докато плеймейтката бе още по халат и се гримираше. С очевидно мазен поглед и разбираеми намерения, Тачо не сваляше очи от Елена Кучкова, докато тя видимо доволна, усърдно рисуваше по физиономията си. А съпругът на Жени Калканджиева не спираше да й повтаря колко е хубава.

Може би това нямаше да предизвика такъв взрив, ако самата Жени Калканджиева не стана свидетел на свалката на Тачо и не нададе вик до небесата. Разбира се, Жени Калканджиева се развика не, защото ревнува особено от Елена Кучкова, а защото не искаше за пореден път да става за смях в очите на зрителите.

Елена Кучкова се гримираше по халат, когато Тачо нахлу при нея

Елена Кучкова се гримираше по халат, когато Тачо нахлу при нея

„Ще се държиш като нормален мъж или си сълирай парцалите. Аз лично ще те изритам. А ти какво стоиш и се кикерчиш пред мъжа ми?! Знаеш ли колко като тебе е оправил и имената им не помни. Горкичката!“, бълваше бясната Жени Калканджиева, докато Тачо седеше и се хилеше като идиот – очевидно постигнал целта си да вбеси своята благоверна за пореден път.

То не бяха свалки, то не беше натискане

То не бяха свалки, то не беше натискане

Елена Кучкова обаче не остана по-назад и явно изнервена от месеца, прекаран в затвора на Къщата, намери сили и отвърна заядливо на Жени Калканджиева, че ако не може да обуздае съпруга си, да не се сърди на нея, а на себе си.

За късмет, разпрата бе прекъсната от Кали и Уош преди да достигне неподозирани висини и да разтресе Къщата с нов унищожителен трус.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар