Емилия успя да вбеси Коко Динев. Певицата измени на любимия си.

Красивата фолк дива Емилия изкара от равновесие мъжа си Коко Динев. Бизнесменът е научил за по-специалните отношения на певицата с един от участниците в "Гласът на България. Емилия и Лазар Кисьов, който днес е рожденик, са наранили сериозно чувствата на Коко, твърди източник на Kliuki.bg.

Всъщност отдавна вървят слухове, че Емилия и Динев имат доста отворена връзка, в която изненадващи неща са позволени на двете половинки. Този път обаче Коко е останал бесен, защото Еми се е виждала повече от веднъж с Лазар, изключвайки работата. Двамата имаха общ хит преди и именно така са се запознали.

[caption id="attachment_328673" align="alignright" width="300"]Емилия лази по нервите на Коко Емилия лази по нервите на Коко[/caption]

Самият Коко Динев не е от най-верните мъже. Още по време на брака му с Анелия се носеха какви ли не слухове за негови забежки. Даже една от версиите за развода им е именно тази. Въпреки не особено привлекателния си вид, Коко винаги е омайвал жените и е бил с тази, която пожелае. Мнозина обясняват този факт с дебелия портфейл на футболния бос.

Лазар Кисьов се счита за един от най-големите таланти в "Гласът на България". Въпреки това обаче, той бе на косъм от отпадането, след като изгуби вокалния двубой в отбора, воден от Орлин Горанов. Миро обаче остави Лазар в шоуто, привличайки го в своя отбор.

Емилия имше големи проблеми с Коко Динев не много отдавна. Всякакви слухове за техните отношения се бяха появили. Дори според някои от тях Коко посягаше физически на фолк дивата. В крайна сметка те се събраха, но сякаш и двамата не са верни особено много един на друг. Колкото и отворена да е връзката им, ревността присъства и именно тя е завладяла Динев в момента.

Лазар е само с няколко години по-млад от Емилия и със сигурност изглежда по-добра партия за нея, но парите на Коко Динев са повече, заради което певицата ще трябва да умолява бащата на детето й за прошка.