Орлин Горанов скочи на Миро

Орлин Горанов скочи на Миро
5 (100%) 3 votes

Орлин Горанов е бесен на Миро и счита, че той не е никакъв професионалист!

Луд скандал между Орлин Горанов и Миро в шоуто „Гласът на България“. Причината е Невена Цонева, която тази година реши да се пробва и в това музикално предаване, след като преди 6 години спечели първото издание на „Мюзик айдъл“. За разлика от Миро обаче, Орлин Горанов е истински професионалист и не дава на личните подбуди да го ръководят по време на работа. Затова той се е вбесил, когато Каризмата не е допуснал огромния талант Дани Иванова до живите концерти. Дани отпадна именно от Невена, но Горанов счита, че това не е било правилно решение от страна на треньора им Миро.

Орлин Горанов също скочи на Миро

Орлин Горанов също скочи на Миро

„Не може глас като Дани да бъде оставен да си отиде просто така. Всички знаем коя е Невена Цонева и какво може, но в конкретния двубой Дани я победи. Убеден съм, че тя щеше да продължи, ако срещу нея не беше популярна певица. Миро не действа никак професионално в случая.“ – беснеел Орлин Горанов.

Изпълнителят на големия хит „Светът е за двама“ е щял да спаси Дани Иванова, ако е имал възможност, но в този момент неговите възможности за привличане на загубили двубоите участници бяха изчерпани. Същото важи и за Наско и Деси, заради което безкрайно талантливата Дани просто отпадна от шоуто.

Миро вече трябва много да внимава с работата си в „Гласът на България“, защото Орлин Горанов е поредният оплакал се от него в това шоу. Евгени Димитров – Маестрото отдавна е срещу Миро и също смятал повечето от решенията му в предаването за грешни. Както Kliuki.bg писа, самият Слави Трифонов също е набрал на изпълнителя на „Губя контрол“, понеже вече няколко пъти го е хващал в по-близки отношения с едно от момичетата в отбора му – бесарабската българска хубавица Светлана. Дори се счита за сигурно, че Миро се радва на своя последен сезон в „Гласът на България“.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар