Непростимо: Жени и Тачо жестоко нараниха детето си! (ВИЖ ТУК)

Непростимо: Жени и Тачо жестоко нараниха детето си! (ВИЖ ТУК)
4.2 (84%) 5 votes

Жени Калканджиева и Стефан Манов минаха всички граници и разплакаха собственото си дете!

Ако скандалите и просташките изцепки на Тачо и Жени Калканджиева в Къщата на Вип Брадър вече са толкова чести, че зрителите и съквартирантите им свикнаха и могат да ги загърбят с лека ръка, то снощи двамата извършиха нещо наистина непростимо. Те разплакаха сина си и го нараниха жестоко, разкриха близки до семейство Манови.

Сълзите на момченцето са породени от реакцията на Жени Калканджиева и Тачо, когато Биг Брадър възложи поредната мисия в Къщата – а именно, раздаде на всички часовници, отчитащи броя на изминалите крачки. Този, който станеше победител в състезанието и направеше повече движения от останалите, щеше да се пребори за най-голямото щастие – да чуе своя най-близък човек по телефона.

Жени Калканджиева

Жени Калканджиева и Тачо не си мръднаха пръста, за да чуят сина си

При положение, че Жени Калканджиева и Тачо не са виждали малкия си син повече от месец, поведението им потресе всички. Докато Камелия Воче и Наско Месечков се втурнаха като подплашени коне из Къщата, само и само да спечелят ценните няколко минути за разговор със семействата си, то Жени Калканджиева и Тачо не си мръднаха пръста.

Двамата се влачиха из Къщата в костенурски ход, а после дори се избъзикаха с тези, които са взели мисията присърце. Опънат на леглото в спалнята, Тачо измисли хитър начин да измами часовника, без да се мърда от кревата, а Жени Калканджиева се присъедини към него и умираше от кеф. Разбира се, те отлично знаеха, че Биг Брадър ще види измамата им и ще ги дисквалифицира от състезанието.

„Постъпката им беше непростима. Как е възможно да не си чувал детето си толкова време и дори да не направиш опит да се свържеш с него и да разбереш как е. Не им ли липсва на тези хора?! Най-лошото обаче е, че снощи малкият е гледал мама и тати по телевизията и е видял как не си мърдат пръста, за да говорят с него. Детето се е разплакало, защото макар и мъничко, се е почувствало силно наранено от постъпката на родителите си. Жени и Тачо паднаха в очите на хората“, коментират близки на семейство Манови извън Къщата.

А тази, която най-силно копнееше да чуе гласовете на децата си, се оказа Камелия Воче. Сълзите и щастието й при разговора с дъщеря й бяха трогателни, коментират зрители.

Може би Зорница Линдарева ще се окаже права като твърдеше, че не им пука за нищо, дори за сина им.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар