Елена Паришева похарчи прилична сума, за да види целия свят това, което и без това се знае

Елена Паришева изненада любимия с красив жест, но който видяхме само преди броени месеци!

Звездата „от запаса” на Митко Пайнера демонстрира любовта си и доказа, че на хороскопите може да се вярва. Вещи астролози се кълнат, че връзката между Лъв и Скорпион е много трудна, но случи ли се, може да се говори за отдадени един на друг император и императрица.

Елена Паришева преди близо три месеца получи изключително изненадващ жест от любимия си на терена. След като вкара победен гол за отбора си, Ивелин Попов си свали тениската, за да се види друга с обяснение в любов. Тогава от спортната федерация на Русия не показаха грам съпричастност и наказаха романтичният футболист със солена глоба.

Елена Паришева обаче финансови санкции не я ловят. Певицата плати за огромен транспарант, който повери на фенове, видя kliuki.bg. Много Специалният поздрав за 27-ия му рожден ден беше в жълто-зелените цветове на “Кубан”. Почитателите на отбора били помолени от любимата на Попето да го издигнат по време на гостуването на “Торпедо” (Москва). Елена Паришева честити празника на Ивелин Попов Когато Ивелин и съотборниците отишли да поздравят верните си фенове след нулевото равенство забелязали сред всички един по-голям със снимката му. Българинът се трогнал от жеста, който сметнал, че е от почитателите. Като прочел надписа разбрал и кой е подателят му: “Честит рожден ден, любов моя! Ти си нашата любов и гордост! Елена и Ивелин-младши.”

[caption id="attachment_328696" align="aligncenter" width="286"]Изключителната Елена Паришева, която дава всичко от себе си Изключителната Елена Паришева, която дава всичко от себе си[/caption]

Толкова нетипичната двойка сред футболистите и певиците разнежи за пореден път медиите. Макар да избягват всеки намек за сватба, двойката е една от малкото, които е така сплотена и бяга от скандали. Елена Паришева може скоро да не стане госпожа Попова, но иска да изпълни желанието на любимия си – сестричка за Иво - младши!