Истината за Елена Кучкова и Иво Аръков взриви всички! (Виж какво скриха от зрителите)

Истината за Елена Кучкова и Иво Аръков взриви всички! (Виж какво скриха от зрителите)
4.4 (88.57%) 7 votes

Елена Кучкова и Иво Аръков са новата двойка в Къщата на Вип Брадър!

Елена Кучкова и Иво Аръков са новите две влюбени гълъбчета в Къщата на Вип Брадър. Като такива бяха представени те няколко вечери подред, а снощи от екипа решиха да затвърдят мнението на зрителите, че видиш ли – Ели и Иво били хлътнали до уши.

Да, но има нещо, което Биг Брадър забрави и то е интелекта на публиката си. С просто око се виждаше, че снощният видеоклип е толкова нескопосно направен, че е събиран с мъка от целия престой на двамата в Къщата. На някои от кадрите Иво Аръков беше с брада, а на други кьосе – което само по себе си навя предизвика логични разсъждения у зрителите.

Елена Кучкова

Иво Аръков не само не е влюбен в Елена Кучкова, ами харесва Ели Гигова. Тя обаче не го отрази

Но това, което от Вип Брадър пропуснаха, е самото изказване на Иво Аръков в началото на шоуто. Тогава актьорът заяви, че никога не се е впечатлявал и не би се впечатлил от жена, с която не може да размени едно изречение на интелектуално ниво.

Колкото и хубава да е, Елена Кучкова не е блеснала нито веднъж с умствено прозрение в Къщата, а всички виждат, че разговорите й с Иво Аръков се свеждат до най-елементарните битови проблеми. Истината обаче разкриха приятели на актьора извън Къщата и разобличиха тотално версията на Вип Брадър.

„Иво Аръков и Елена Кучкова?! По-голям абсурд от този не сме и чували. От предаването не само излъгаха зрителите, ами скриха и към кого наистина се беше насочил Иво в началото и това е Еле Гигова. От самолет си личеше, че я харесва, а и тя е цялостно олицетворение на идеала му за жена – красива, интелигентна, много умна и богата. Тя обаче не го отрази, за жалост“, коментираха близки приятели на Иво Аръков извън Къщата на Вип Брадър.

Действително ще припомним, че в началото на шоуто Иво Аръков се бе заел да обгрижва Ели Гигова като няколко дни подред се бе превърнал в нейна сянка. Камерите обаче показаха реалността, а тя е, че момченце като актьора няма как да впечатли Ели Гигова. А от Вип Брадър веднага изфабрикуваха романса между Иво Аръков и Елена Кучкова, за да задържат рейтинга си, но уви…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Истината за Елена Кучкова и Иво Аръков взриви всички! (Виж какво скриха от зрителите)”

  1. Име (задължително)

    окт. 30. 2014

    толковя е противен

Добавете коментар