Мария бясна: Забрани на майка си да се вижда с гаджето си!

Мария бясна: Забрани на майка си да се вижда с гаджето си!
4.6 (92%) 5 votes

Мария била страшно ядосана на своята родителка

Майката на Мария била направо разбивачка на сърца
Майката на поп фолк дивата била неукротима и напълно излагала известната си щерка. Йорданка, както се казвала родителката на миньончето купонясвала по кръчмите с компании и приятелки, както и с много по-млади от нея мъже. Данчето вече била прехвърлила петдесетте години, но апетита й към младо агнешко бил неутолим. Тя не се спирала пред нищо, за да има по-млади любовници, които сменяла като носни кърпички, пише в. „Всеки ден“.

Последното завоевание на майката на Мария бил тридесет годишен. Хубавецът бил с две години по-малък от поп фолк дивата, а майка й го свалила в известен столичен нощен клуб. В кръчмата тя запивала с приятелки до зори и именно в заведението си нацелила младока.

Майката на Мария все налитала на крехко агнешко

Майката на Мария все налитала на крехко агнешко

Мария била бясна на майка си и й забранила да се вижда с него на публични места. Както и да се показва с него в светлата част на деня. Затова родителката се срещала със своето ново завоевание в петзвездни хотели, но когато навън вече бил настъпил мрак, научи Kluiki.bg.

Йорданка е готина и изглежда много добре за годините си, не спирали да я хвалят колежки на Мара Отварачката.
Освен това бившата спортистка имала стегнато тяло, а се и поддържала с висок клас козметика. Данчето не жалела пари и за скъпи дрешки, и винаги била в тон с модата на сезона или годината.

Поддръжката й носела дивиденти и тя с успех сваляла младите мъже, коментирали я завистници.
След развода си страстта й към млади мъже станала пословична. Тя не обръщала внимание на злобните подмятания на съседи и зложелатели, но щерка й се вбесявала от вкуса на майка си и все по-младите й гаджета.

Нейна близка приятелка от родния им град Стара Загора я защитавала обаче ревностно. Тя разказвала, че Йорданка се развела със съпруга си преди двадесет години. Той не давал пари, нито се грижел за дъщерите си, а буквално ги зарязал. Заради това майката на Мария се принудила да работи на три места. Затова дружката й напълно я оправдавала, още повече, че Данчето не пречела на никой.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар