Любо Киров всеки ден е разяждан от собствената си мъка, която се изразява в жестока самота...

Звездата на българската поп музика Любо Киров е нещастен от години насам. В понеделник той навърши 42 години и това е станало повод даже за негови сълзи, научи Kliuki.bg. Бившият вокалист на "ТЕ" осъзнал, че вече е достигнал твърде висока възраст, а все още няма собствено семейство. Любо нито има съпруга, сериозна приятелка или нещо подобно, нито дете.

"Не мога да повярвам как позволих да се случи. Винаги съм се стараел да избягам от самотата, а попаднах точно в нея." - вайкал се през сълзи Любо пред сестра си на своя празник.

[caption id="attachment_328752" align="alignright" width="300"]Любо Киров плакал на своя рожден ден Любо Киров плакал на своя рожден ден[/caption]

Многобройните честитки на познати и непознати за рождения му ден не стоплили сърцето на певеца, защото след партито той отново легнал сам в голямото си легло. Този свободен и разкрепостен живот се харесваше на Любо преди, но годините минават много бързо и самотата вече започва сериозно да го натъжава.

От години в обшествените среди витаят слухове, че Любо Киров всъщност харесва мъже и затова не е женен и няма наследници все още. Самият певец обаче твърди, че иска свое семейство и най-много от всичко желае да има дете. Сълзите, които е пролял на рождения си ден, са го накарали да преосмисли живота си дотук и да започне усилено да търси жена, но не толкова за любов, колкото за майка на бебето му.

"Достатъчно живях като хлапак, видях много от живота, но вече искам нешо сериозно в него." - заключил Любо Киров пред близките си.

Певецът на годината според БГ радио винаги е бил свободомислещ човек и като такъв той се обявява като личност, която не държи на брака, но държи на семейството. За него двете неща не са съвместими. За толкова години като публична личност обаче Любо Киров така и не показа на обществеността някоя своя сериозна любов. Дано първата да се окаже и най-важната в живота му.