Слави Трифонов може да се прости с колосална сума

Слави Трифонов е сериозно обезпокоен. Дългият може завинаги да се прости с огромната сума от шест милиона лева. Спестяванията си шоумена и водещ на „Шоуто на Слави” държал в източената и готова за фалит Корпоративна търговска банка /КТБ/, пише . HotArena.net. Огромното си богатство шоумена сложил уж на сигурно в трезора на забегналия финансист Цветан Василев срещу специално договорена лихва от 9.5 на сто в дългосрочен депозит.

Ако все пак хората си вземат гарантираните сто хиляди евро, Слави ще остане и без тях, тъй като се ползвал със специални привилегии.

[caption id="attachment_328775" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов може и да загуби огромно богатство Слави Трифонов може и да загуби огромно богатство[/caption]

Част от парите на Слави Трифонов били от кипърски банки, където той държал огромни суми. Но финансисти го предупредили, че много банки от южната ни съседка може и да фалират и затова той побързал да си изтегли от там спестяванията. Това се случило през далечната 2011 година и след това шоумена си внесъл парите в КТБ, за по-сигурно.

Там той вложил и сумата, която получил, след като продал луксозното си жилище на бул. „България” на бившия народен представител от ДПС Осман Октай. За предстоящия фалит на КТБ Дългия също бил предупреден, но не повярвал. Той не подозирал, че нещата ще стигнат дотам, че банкера Цветан Василев ще избяга от страната и ще фалира цяла стабилна банка, каквато била Корпоративна търговска банка. Сега Слави Трифонов се чудел как да възстанови богатството си, доверява източник, близък до шоумена, разбра Kluiki.bg.

Гологлавият водещ замислял да спретне колосална битка срещу възиралия финансист и да призове както прокуратурата, така и всички органи в страната, свързани с правосъдието. Но съвета на по-вещи в делата бил да се откаже и да не го прави, за да е попадне под ударите на Цветан Василев, както и на негови верни и приближени хора.

Слави Трифонов решил да се откаже от тази идея, но все пак намислил да му отмъсти с подигравки, дори и това да се случи по време на шоуто му по Би Ти Ви. В ролята на мустакатия банкер се превъплатил чудесно Виктор Николаев, който едно към едно имитирал не само гласа му, но и визията и култови фрази, които финансиста често използвал. За да бъде картинката пълна, той напълно покрил образа му с този на прекаляващ с чашката, както си е в действителност.