Алисия поддържа доста близък контакт с подпийналите си почитатели

Алисия не смята да го играе класна дама, докато медиите гърмят, че пак са я направили рогоноска.

Певицата вече си е научила урока след драматичната раздяла с Валери Божинов. Вече не реве на по медии, че разни парцали все искат да й крадат мъжете, а за нея семейството е над всичко. Алисия се държи като независима дама с кариера и когато трябва, показва, че внимание не й липсва.

Певицата тъкмо повярва, че е укротила галеника на родния футбол Ники Михайлов, той взе, че се забърка в нов скандал, научи kliuki.bg. Докато се пробва да си намери място в турския си тим, се бил харесал с впечатляващата половинка на Уесли Снайдер.

Палавата Йоланде е от типа на старата й врагиня Николета – пробива с дръзко поведение и има кариера на водеща в Хондландия. Алисия обаче стиска устни, излиза с приятелки и...флиртува с фенове!

На поредното й участие в заведението на Коцето беше заснета как провокира неизвестен мъж в публиката. Докато припрява познатия рефрен: „Телата казват „Да!”...В чужда кола...” , певицата се закача с екзалтирана компания. Поведението й може да мине за обичайния в бранша флирт с публиката, но с Алисия винаги трябва да си нащрек.

Преди няколко години, докато правеше отчаяни опити да заблуждава всички колко са стабилни отношенията й с Божинов, певицата доста умело се подигра с него. В мрежата още може да се види видеото, в което с Емануела пеят „Искаш с Ники Михайлов да те накажа!”

Веднага след това всички съчувстваха на разплаканата Алисия, чието дете останало без баща и никой не отчете колко бързо си намери утеха. Ако Малката Перука не спре да дава храна на медиите, любимата му няма да го пощади. Тя умее да бъде много предана, но когато й дойде до гуша – знае как да си го върне.

[caption id="attachment_328780" align="aligncenter" width="300"]Алисия кара Ники да ревнува Един от всички е щастливецът![/caption]

Вижте Алисия как умее да провокира всяка мъжка компания: