Смях: 26-годишната Николета Лозанова изкопира 16-годишни тийнейджърки (СНИМКИ)

Смях: 26-годишната Николета Лозанова изкопира 16-годишни тийнейджърки (СНИМКИ)
5 (100%) 3 votes

Николета Лозанова стана за смях с новата си визия по случай Хелоуин

Горката Николета Лозанова продължава да се опитва да се доказва като оригинална личност, но днес номерът й не мина и тя стана за смях във Facebook, видя Kliuki.bg. Там Ники помести снимка на визията, която си е подготвила за предстоящия Хелоуин утре вечер. Феновете й обаче останаха шокирани и неприятно изненадани, когато установиха, че тяхната любимка е изкопирала едно към едно сценичния тоалет на момичетата от групата на X Factor Sweet 16.

Така смята да изглежда Николета Лозанова на Хелоуин

Така смята да изглежда Николета Лозанова на Хелоуин

Коменатрите не са никак приятни за Ники, тъй като тя е на 26 години и да подражава на тийнейджърки с 10 години по-малки от нея е наистина нелепо. Освен това красивата жена на Божинов винаги е претендирала за оригиналност и новаторство в модата, а в случая се вижда, че това са били празни приказки.

Sweet 16 ден преди Николета Лозанова да им открадне визията

Sweet 16 ден преди Николета Лозанова да им открадне визията

Sweet 16 е сред най-талантливите групи в X Factor. Въпросният тоалет те носеха на концерта, посветен на Хелоуин. Тогава тийнейджърките изпълниха хита Survivor на прочутата група Destiny`s Child. Те вдигнаха публиката на крака, а менторът им Заки беше сериозно впечатлен. Очевидно се е впечатлила и Николета Лозанова, защото още на следващия ден тя е поръчала на своя екип да й осигури същата визия за Хелоуин.

Унизителните коментари и подмятания в социалната мрежа обаче може да разколебаят Ники да се появи на утрешното тържество в замисления от нея вид. Очевидно Лозанова подцени мащаба на X Factor относно зрителската аудитория и се е надявала, че не са много тези, които гледат и следят музикалното шоу. Уви, сметките й излязоха доста криви и тя стана за смях. Дано поне следващия път, в който Николета Лозанова реши да претендира за оригиналност, да се замисли преди това.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар