Грозна истина за Мария Игнатова натъжи близките й! (СНИМКИ)

Грозна истина за Мария Игнатова натъжи близките й! (СНИМКИ)
3.9 (77.14%) 7 votes

Мария Игнатова сама си е причинила това, твърдят нейни познати!

Грозна истина за Мария Игнатова натъжи близките й хора и особено Димитър Рачков. Работата е там, че чаровната и красива доскоро блондинка, се е захабила страшно много и буквално е остаряла за дни. Не, Мария Игнатова не е преживяла силна травма или недай Боже трагедия, а вината за състаряването й си е само нейна.

Мария Игнатова

Мария Игнатова прекалява с цигарите и живота на бързи обороти

Оказа се, че половинката на Димитър Рачков живее на бързи обороти и вече отдавна е надхвърлила две кутии цигари на ден. Фасът не слизал от устните й, а храненето й се състояло от вредни бързи храни. „Мария Игнатова има невероятен, просто чудовищен метаболизъм, затова не й личи какво яде, но лицето й вече е страшно уморено, появили са се множество бръчки, сенки и торбички под очите“, разкриват близки на Мария Игнатова, притеснени от вредния й начин на живот.

Те обаче коментират, че работата и ангажиментите на Мария Игнатова не са единствената причина за новата й визия. Чаровната половинка на Димитър Рачков не си доспивала, защото не пропускала да отиде да се забавлява до зори в столичните нощни клубове.

„Мария излиза всяка седмица и то през работно време. Понякога ходи и по няколко пъти, а се прибира на сутринта. Двете с Кремена Халваджиян обичат да късат синджира и да купонясват, но при този режим тя просто няма как да си почине, а кожата й да бъде свежа и млада. Мария е вярно още само на 35 години, но изглежда като на 45 при целия този хаос в живота и ежедневието й“, обсъждат близки и колеги на Мария Игнатова от Нова телевизия.

Мария прилича на жена, преминала 40-те години

Мария прилича на жена, преминала 40-те години

Припомняме и, че неотдавна светският елит на столицата се разтресе от горещата клюка, че Мария Игнатова слага рога на Димитър Рачков с едва ли не невръстен младеж – с близо 10 години по-малък от нея. Момчето работело в техническия екип на „Х Фактор“, а Мария му хвърлила око още по време на кастингите по градовете.

Снимките са живото доказателство

Снимките са живото доказателство

Двамата били неразделни цяло лято, а Димитър Рачков научил за изневярата на половинката си, но ближел раните си тихомълком, да не би да разгневи поразлюбилата го вече Мария Игнатова и тя да го зареже.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Грозна истина за Мария Игнатова натъжи близките й! (СНИМКИ)”

  1. славчо владимиров

    окт. 31. 2014

    Марийке намали оборотите иначе виж си се събудила сама и самотна. Живота не е само купони, а и одговорности пред всички и всичко около теб.Иначе да си ни жива и здрава и дано бог е с теб и ти помага.

Добавете коментар