Ирина Тенчева сподели, че самата тя е останала покъртена от това!

Ирина Тенчева, която вече повече от две години дели общ дом и живот с продуцента Иван Христов, направи разтърсващо признание. Казваме "разтърсващо", защото тя самата определи като такова явлението, което констатирала едва наскоро. А то е, че съдбата има явен пръст във връзката й с Иван Христов и е определила, че той е нейната половинка в живота.

Ирина Тенчева стигнала до този извод, когато си дала сметка, че нейните собствени баба и дядо, живели някога, са се казвали точно така - Ирина и Иван. Двамата живели дълго заедно до дълбоки старини и се обичали повече от всичко.

[caption id="attachment_328804" align="alignright" width="300"]Ирина Тенчева Ирина Тенчева е дълбоко убедена в това, че Иван е нейната съдба[/caption]

"Когато си дадох сметка, че и ние двамата сме Ирина и Иван, някак си всичко ми се изясни. Знаете, че покрай стреса в работата и проблемите в ежедневието, понякога човек не вижда и неща, които ще му избодат очите. За мен обаче съвпадението в имената не е съвпадение, а разтърсващ знак от съдбата за това, че с Иван сме се намерили и връзката ни е кармична и завинаги", разкрива интелектуалката Ирина Тенчева.

Припомняме, че Ирина Тенчева и Иван Христов преминаха през какви ли не изпитания в началото на любовта си, когато бяха обвинени в измяна на брачните си партньори, а бившата съпруга на Иван - Вихра Петрова се скъса да обикаля телевизии и да рони сълзи, че е изоставена.

След всички тези клюки и интриги болшинството от българите и най-вече колегите на Ирина Тенчева и Иван Христов бяха убедени, че връзката им няма да просъществува дълго и двамата ще се разделят безславно след броени месеци.

Е, това не само не се случи, но Ирина Тенчева и Иван Христов продължават да са заедно, по-сплотени и единни от преди и дори са убедени, че искат да имат свое общо дете. Кога ще се случи това обаче, те не разкриват. Може би сега, когато децата им тръгнаха на училище, най-сетне ще им остане време и ще поработят за братче или сестриче.