Бомба: Ирина с разтърсващо признание за нея и Иван Христов!

Бомба: Ирина с разтърсващо признание за нея и Иван Христов!
4.7 (93.33%) 3 votes

Ирина Тенчева сподели, че самата тя е останала покъртена от това!

Ирина Тенчева, която вече повече от две години дели общ дом и живот с продуцента Иван Христов, направи разтърсващо признание. Казваме „разтърсващо“, защото тя самата определи като такова явлението, което констатирала едва наскоро. А то е, че съдбата има явен пръст във връзката й с Иван Христов и е определила, че той е нейната половинка в живота.

Ирина Тенчева стигнала до този извод, когато си дала сметка, че нейните собствени баба и дядо, живели някога, са се казвали точно така – Ирина и Иван. Двамата живели дълго заедно до дълбоки старини и се обичали повече от всичко.

Ирина Тенчева

Ирина Тенчева е дълбоко убедена в това, че Иван е нейната съдба

„Когато си дадох сметка, че и ние двамата сме Ирина и Иван, някак си всичко ми се изясни. Знаете, че покрай стреса в работата и проблемите в ежедневието, понякога човек не вижда и неща, които ще му избодат очите. За мен обаче съвпадението в имената не е съвпадение, а разтърсващ знак от съдбата за това, че с Иван сме се намерили и връзката ни е кармична и завинаги“, разкрива интелектуалката Ирина Тенчева.

Припомняме, че Ирина Тенчева и Иван Христов преминаха през какви ли не изпитания в началото на любовта си, когато бяха обвинени в измяна на брачните си партньори, а бившата съпруга на Иван – Вихра Петрова се скъса да обикаля телевизии и да рони сълзи, че е изоставена.

След всички тези клюки и интриги болшинството от българите и най-вече колегите на Ирина Тенчева и Иван Христов бяха убедени, че връзката им няма да просъществува дълго и двамата ще се разделят безславно след броени месеци.

Е, това не само не се случи, но Ирина Тенчева и Иван Христов продължават да са заедно, по-сплотени и единни от преди и дори са убедени, че искат да имат свое общо дете. Кога ще се случи това обаче, те не разкриват. Може би сега, когато децата им тръгнаха на училище, най-сетне ще им остане време и ще поработят за братче или сестриче.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

4 коментара по “Бомба: Ирина с разтърсващо признание за нея и Иван Христов!”

 1. desi

  окт. 30. 2014

  kradla razbivacka na hubavoto semeistvo koeto imase ivan

 2. Сони Улф

  окт. 31. 2014

  Баба й Ирина колко ли семейства е разбила кармично. Личи си че Тенчева от поколения е натрупвала пошлост и слузеста воня

 3. Гери

  Ное. 02. 2014

  Долна жена,отвратителна да разбиеш семейство,да разделиш Иван от дъщеря му това е подло!
  Имаш голям грях,който един ден скъпо ще плащаш ти и децата ти,нали знаеш Господ всичко гледа бавя,но не забравя!!!
  Сега може да се кефиш,да мислиш че си недосегаема,но след време………..!!!!!!!

 4. bibo

  Ное. 02. 2014

  Da otkradnes maza na kolezkata tova e sramno razbi semeistvoto na ivan takova hubavo semeistvo imase bog ne zabravja

Добавете коментар