Жени Калканджиева откровена до болка: Виж какво разкри!

Жени Калканджиева откровена до болка: Виж какво разкри!
3.9 (77.14%) 7 votes

Жени Калканджиева захвърли задръжките и лицемерието!

Жени Калканджиева реши да захвърли задръжките и лицемерието, характерни за болшинството от съквартирантите в Къщата на Вип Брадър тази година и бе откровена до болка. След множеството скандали и семейни драми със съпруга й Стефан Манов – Тачо, шестата в света реши да признае причината, поради която се е нагърбила с целия този резил.

„Правя го за пари. Да, ето че казах истината. Този хонорар ми трябва и влязох във формата заради него. Тази беше и причината, поради която участвах и в „Къртицата“ преди. Да се затвориш на едно място с хора, които не познаваш или не харесваш, да не можеш да се виждаш с детето си и да си напълно изолиран от света за месеци, това е чиста загуба на ценно време. И парите са единственото, което ме провокира да го направя“, призна си съвсем откровено Жени Калканджиева.

Жени Калканджиева

Жени Калканджиева призна истинската и единствена причина да бъде в шоуто

Тя заяви, че е наясно с това, че думите й могат да бъдат изтълкувани в нейна вреда, но категорично отказа да лъже като бившата любовница на Тачо – Зорница Линдарева, която продължава да увърта и да плещи глупости, че влязла във Вип Брадър, за да види как е вътре и защото това било любимото й предаване.

„Много съквартиранти в различни сезони на това и подобни формати твърдят, че искали да изпитат характера и волята си, да видят как ще реагират в нетипични за тях ситуации. Според мен това са глупости. Моят характер съм го проверила в живота, който ми е дал редица изпитания и поводи да го направя“, казва Жени Калканджиева.

Оказа се, че красавицата е склонила да участва във Вип Брадър срещу солидната сума от 100 000 лева, които смята да вложи в позападналата си напоследък модна агенция „Визаж“.

Стана ясно, че настоящото положение на работещите вътре изобщо не е завидно и, че манекенките на Жени Калканджиева получават по има-няма стотина лева на модно ревю. Хонорарите за снимки за известни световни марки също намалели и на Жени Калканджиева не й оставало друго, освен да открие лесен начин за запълване на огромната дупка в бюджета.

И тя наистина го намери. Стига половинката й Тачо да си сдържа нервите и да не направи грешен ход, заради който двамата да се простят с така чаканите пари.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Жени Калканджиева откровена до болка: Виж какво разкри!”

  1. соня

    окт. 30. 2014

    браво Жени те всичките се правят на маймуни за пари но само ти имаш смелостта да го кажеш

  2. Име (задължително)

    окт. 31. 2014

    какво браво,какво браво тия там всички са луди за връзване,а не за пари

Добавете коментар