Влади Въргала изтърпя всеки един от съквартирантите да му дава съвети за хигиената, но не и резила

Влади Въргала обърна общественото мнение в полза на „Клана Вулеви”, докато ги побърква от смях!

Всенародният любимец, който има всички да напусне последен Образцовия дом в Нови хан, трудно понесе резила в праймтайма на Нова. Докато се опитва да извади прилични пари и да спаси семейството му, образът му започва да се руши, благодарение на чистофайниците Кали и Воче.

Коварният Биг Брадър възложи на всички съквартиранти мисия срещу Хелоуин: Да се преборят с най-големия си страх в замяна на пълния си бюджет. Успеха на задачата зависи само от Уош МС, но останалите не знаят и правят всичко, за да се справят с предизвикателството.

След като двете заклети хигиенистки разкриха на целокупния български народ какви са му хигиенните навици, Влади Въргала беше поставен пред ново унижение. Съквартирантите по Домова книга трябваше да му разяснят как да спаси тях и себе си от „най-големия си страх”. Повечето изгаряха от неудобство и обърнаха на майтап ситуацията. Албена Вулева пък му препоръча да спазва хигиена в общуването с мръсни хора.

[caption id="attachment_328818" align="aligncenter" width="300"]Влади Въргала слуша как се исти Влади Въргала послушно търпи съвети за хигиена[/caption]

Влади Въргала не се стърпя и изля гнева си върху инкивизиторките. Актьорът изрева обидата си, но и спретна такъв скеч, че накара съквартирантите си да цвилят от смях, видя kliuki.bg.

Кали и Камелия Воче се сдобиха с общ прякор – „Ла*няна полиция”, а Албена Вулева и Людмила Захажаева доволно отбелязаха точка в своя полза. Тачо, както никога, остана безмълвен, потънал от срам.

[caption id="attachment_328819" align="aligncenter" width="300"]Влади Въргала не прости на Воче и Кали Сержант Воче от най-мразената полиция в Къщата[/caption]

Докато двете певици се опитваха да защитят тезата си, не разбраха как във форумите на предаването губят позиции. Дори тези, които ненавиждат Албена и Мамаша, забравиха как критикуваха само преди ден Уош МС. Воче окончателно се сдоби с квалификация „истеричка”, а Кали вече не е фаворитка дори за почитателите на попфолка.

Бившите чистачки на Къщата останаха сам-сами и без подкрепа, а нарочения за мърляч актьор доказа силата си в импровизацията. Етюдът на Влади Въргала се радва на изключителен интерес и днес видеото с него е в челните класации: