Силвия Зубева трогна Слави Трифонов

Силвия Зубева трогна Слави Трифонов
4.5 (90%) 4 votes

Най-нашумялата учителка в България през тази година – Силвия Зубева, трогна всички при своето гостуване в „Шоуто на Слави“

Страхотни думи от Силвия Зубева в шоуто, водено от Слави Трифонов, трогнаха не само Дългия, но и всички зрители на Би Ти Ви. Учителката, която взриви цял свят преди месец и половина, сега беше безкрайно откровена в „Шоуто на Слави“. Тя говори за работата си, любовта и сполетялата я внезапна слава, видя Kliuki.bg.

„Никога не съм мислила да заминавам в чужбина. Аз обичам много работата си, да общувам с деца, да ги уча как се става добър и отговорен човек. Не бих го заменила за нищо. Трудно се справям с тази заплата, но да бъда учителка ме прави щастлива и искам да продължавам да преподавам.“ – сподели 28-годишната Силвия Зубева.

Силвия Зубева трогна Слави Трифонов

Силвия Зубева трогна Слави Трифонов

Красавицата разкри още, че има две дипломи за висше образование, придобити в Софийския университет. Те са по специалностите „Педагогика“ и „Логопедия“. Тя обаче желае да практикува само и единствено в България.

„Аз обичам своята родина и своя език. Това ме мотивира да следвам в България. Всичките ми близки са тук и аз съм щастлива тук.“ – каза привлекателната учителка.

Слави Трифонов остана видимо изненадан и трогнат от думите на Силвия Зубева. Той я поздрави, че все още има млади българи като нея, които не работят само за пари. Шоуменът обаче успя да изкопчи и друга ценна информация за всички мъже. Оказва се, че младата учителка е обвързана, което е неприятна новина за господата.

Припомняме, че Силвия Зубева се превърна в една от най-известните учителки не само у нас, но и по цял свят, когато нейна снимка от 15 септември се завъртя във всякакви интернет сайтове. Хубавицата обаче е понесла достойно връхлетялата я слава, без да обръща внимание, че й са нарушени гражданските права. Най-важното е, че тя обича да преподава на първокласниците и ще го прави още дълго.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар