Роди се внук на Ивайло Калоянчев

Роди се внук на Ивайло Калоянчев
5 (100%) 2 votes

Роди се внук на Ивайло Калоянчев – казва се Георги Калоянчев, който е син на един от синовете на Ивайло също с името Георги.

Щастливият дядо съобщи, че бебето е още малко, на около 40 дни. Младите родители Георги и Биляна са женени от 2008 година, когато са сключили граждански и църковен брак в хотел „Глория Палас“ в дипломатическия корпус в Горна Баня. Двамата имат бизнес, занимават се с козметика и парфюми, от което добре печелели засега, пишат и от изданието „Утро“.

Ивайло Калоянчев има трима сина от двата си брака. Гордее се с фамилията си, споделя, че са възпитани в патриархален дух и на празници винаги се събират заедно. Предстоят Коледа и Нова година, тогава фамилия Калоянчеви е в очакване да бъде заедно и с малкото бебе – Георги.

Сватбата на младите Калоянчеви

Сватбата на младите Калоянчеви от 2008 година

Скоро Ивайло Калоянчев заминава за няколко месеца за Лондон, където са втората му съпруга и най-малкият им син. Синът живее в Лондон, а майка му помага понякога.

Роди се внук на Ивайло Калоянчев - Георги

Роди се внук на Ивайло Калоянчев – Георги

Фамилията на известния, но вече покоен комик е известна в цяла България, но внуците на Калоянчев не са тръгнали силно по пътя на много известния си дядо, може би пък скоро новороденото  бебе Георги да следва стъпките на любимия на народа ни комик Георги Калоянчев. Най-малкият внук Калоянчев учи за пилот, а средният се занимава с музика и танци.

Младото семейство Георги и Биляна заедно с големият български комик Георги Калоянчев

Младото семейство Георги и Биляна заедно с големият български комик Георги Калоянчев

И накрая, макар че го е видял само за малко, щастливият дядо Ивайло Калоянчев признава, че е много щастлив и е било невероятно усещането да държиш в ръцете си толкова малко човече. Kliuki.bg желае много здраве и късмет на малкото бебе Георги, а на цялото семейство Калоянчеви щастие и много радостни дни.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар