Певицата Ивана, любима на хиляди хора, казва, че не знае кога са минали тези 15 години в работа, забавления и много, много музика.

В съботното празнично утро, Ивана разказа от ефира на Нова ТВ накратко как протича нейното ежедневие, как тя все още много често участва през цялото време докато се подготвя една песен - текст, музика, записи, след това обработка на песента, заснемане на клипа. Тя взима активно участие през целия творчески процес, защото това я прави по-заредена с идеи и я вдъхновява. Именно работата й дава енергия, когато е в почивка или има някаква пауза между ангажиментите си. Певицата смята, че си прекарва деня доста пълноценно.

[caption id="attachment_328874" align="alignright" width="300"]Ивана празнува 15 години на сцена Ивана празнува 15 години на сцена[/caption]

В предаването Ивана откри малко факти и около новата песен, която подготвя, видя Kliuki.bg. Това е творба, посветена на любовта - една от вечните теми за Ивана. Става дума накратко за избор между семейството и нова любов - един избор, който често правим в живота си.

Разбира се, Ивана отказа да коментира лични теми и дали тя има любовна връзка в момента. Това е една от певиците, които винаги се е радвала на верни фенове. Почитателите й я харесват най-вече заради настроението, което тя създава на своите участия, и чувството, което влага в работата си. Тя е от изпълнителите от по-старото поколение певци, които имат усет за музика и дори в началото сама си е записвала всяка идея на лично тефтерче, което и днес пази и ползва всеки път, когато получи вдъхновение или й хареса спонтанно някоя идея за песен или клип.

Единственото, което много нейни почитатели се надяват, е тя да намери своята половинка и в живота, но често пъти се случва така, че ако ти върви в работата, семейството ти да страда, или пък обратното. Засега Ивана е отдадена на музиката и своите участия пред публика, както и на красивата си щерка Теодора.