Ивана остана изумена от съветите на скандалната журналистка по отношение на мъжете

Ивана и Маргарита Михнева се събраха за интервю в „Папараци” и се разделиха като първи приятелки.

Двете се срещнаха за първи път в предаването на Николета, но за зрителите изглеждаха, сякаш са се познавали цял живот. Макар да имат почти 20 години разлика, откриха ужасно общи нещо по между си. Може би по тази причина Ивана не просто с радост си „изпя” всичко пред Михнева, а и като неопитно девойче попи житейски уроци от нея, видя kliuki.bg.

Певицата призна за първи път в ефир, че се е почувствала истинска глупачка след предателството на приятел. Всичките пари, които заделила „настрани”, ги дала на заем на човек, който познавала уж добре. До ден днешен не можела да си върнезаема, защото му ги дала на юнашко доверие. Докато Ивана разказваше това, на екрана се появиха публикации, които разказаха, че става въпрос за строителния предприемач Стоян Анастасов – Джимито. Мъжът на нейна приятелка все още има да й дава едни 100 бона, които певицата скоро не очаква да види.

Ивана и Маргарита Михнева освен по един провален брак, неуспешни връзки, акордеона и имидж на много силни жени, си приличат и по още нещо. Двете имат дъщери, които са им страшна гордост, но...те пък с ужас прикриват факта, че са им деца.

Ивана се гордее със своята Теодора. Били еднакви като ценности и мислене. Момичето толкова й помагало в работата, че видеата на последните й песни били по неин сценарий,режисура и монтаж. Клиповете обаче били подписани с чужди имена, защото Теодора по никакъв начин не искала да я свързват с Ивана. Огорчената й майка вярва, че не е губила достойнството си през годините, но дъщеря й май не може да преглътне факта, че е попфолк певица.

[caption id="attachment_328954" align="aligncenter" width="297"]Ивана попи опит от Михнева Михнева шашна Ивана с кредото си за мъжете[/caption]

Дори опитна жена на любимата изпълнителка на Бойко има какво да научи за нещата от живота. Маргарита Михнева шашна събеседницата си крайното си мнение за мъжете. На тях им трябвали не „половинки”, а „единици”! Мъжът за Ивана непременно трябвало да бъде успял и богат, защото комплексираните мъже били страшно отмъстителни: