Стефани изля мъката си от безобразията на Георги

Стефани изля мъката си от безобразията на Георги
4.8 (96%) 5 votes

Край с брака на Стефани, тя призна своето нещастие със съпруга си

Чалга фурията на „Ара мюзик“ Стефани ще се развежда. Това стана ясно от гостуването й в „Зад кулисите“, което се излъчва по „Фен ТВ“, видя Kliuki.bg. Певицата призна, че след раждането на бебето й всичко между нея и Георги се е променило. Тя просто вече не била щастлива и не е от жените, които стоят без щастие, за да запазят семействоото си цяло.

„Има ли смисъл да си с някого, когато не си щастлив?! Омъжих се преди около година, родих дете, но щастието отсъства в моя дом. Това ми говори, че се нуждая от промяна.“ – сподели Стефани.

Стефани изля мъката си, краят между нея и Георги идва

Стефани изля мъката си, краят между нея и Георги идва

Всъщност проблемите между изпълнителката на „Ара мюзик“ и нейния мъж започнаха точно след нейното раждане. Както писахме преди, Георги се е оказал много властен мъж и е искал жена му да не работи, а само да си гледа детето у дома. Стефани обаче не е такава жена и няма намерение да се променя. Тя възобнови кариерата си в „Ара мюзик“ още когато бебето й бе тъкмо родено. Това тогава вбеси съпруга й и се стигна до множество скандали.

Проблемите в младото семейство обаче не свършиха дотук. Напрежението в отношенията на двамата доведе и до измяната на Георги. През лятото се говореше за няколко негови авантюри, за които Стефани е узнала. Певицата е била съсипана, тъй като е разбрала, че бракът им върви към край, въпреки че започна през миналата година.

Всичко това е повлияло на Стефани и днес тя вече е решена да се разведе. Хубавицата осъзнава, че ще й бъде много трудно да гледа малко дете, без да има мъж до себе си, но мнението й, че няма смисъл от брак без щастие, в случая се оказва решаващо.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар