Ани Салич най-после се реши и призна за личната си драма!

Новинарката Ани Салич направи едно от най-болезнените разкрития в живота си като изцяло загърби суетата, егото и хорското мнение. Тя призна откровено за личната си драма в живота и факта, че с мъжа й Бранко Салич са разделени. На практика двамата още обитават един дом и не се развеждат само заради децата си Хана и Лазар.

"На 45 години съм и едва сега осъзнах, че никога в живота си не съм изпитвала истинската любов. Не съм срещнала човека, когото спокойно и уверено да нарека своята половинка и с когото да се чувствам цяла и завършена. Когато човек е млад, има склонността да се подвежда и да смята всяка тръпка за любов, но това не е така. Сега, на по-зряла възраст осъзнавам какво винаги ми е липсвало и какво искам да имам в живота си", смело разкрила пред близките си Ани Салич, която винаги досега се е опитвала да спаси провалящия й се брак по всички възможни начини.

[caption id="attachment_329010" align="alignright" width="300"]Ани Салич Ани Салич призна, че Бранко никога не е бил любовта на живота й[/caption]

Признанието на Ани Салич, че Бранко никога не е бил мъжът на живота й и живее с него само заради децата, втрещи колегите й и зрителите, тъй като много малко публични личности биха дръзнали да споделят толкова лични чувства на всеослушание.

Към момента Ани Салич и Бранко живеели заедно под един покрив, но вече от месеци не деляли едно легло, а всеки спял, където намери. Съпругът на новинарката често се връщал уморен и заспивал директно на дивана, а Ани Салич дори не правела опит да го привлече в брачното ложе.

А когато семейството отивало на почивка във вилата си на Рударци, Ани Салич и Бранко Салич се настанявали в две отделни стаи, където разпускали, без да се налага да си пречат един на друг с нарастващото отчуждение и мълчание между тях.

Двамата решили, че ще останат заедно докато децата им пораснат и навършат пълнолетие, но си дали свободата, от която всеки един от тях се нуждае като личност. Дали обаче разводът няма да почука на вратата им доста по-рано, това единствено времето ще покаже.