Жоро Илиев казал на певицата Кали да се разкара от живота му!

Да се разкара от живота и очите му - тези думи, придружени с твърде нелицеприятни епитети, изкрещял Жоро Илиев на Кали. Това разкриха очевидци на срама на певицата и гнева на Главния пред вестник "Уикенд".

Случката, която Кали няма да забрави никога, се разиграла в едно от любимите столични заведения на Жоро Илиев, където той скочил да защитава любимата си Кати от лапите на Кали. Работата е там, че настоящата съквартирантка в Къщата на Вип Брадър се нахвърлила с юмруци върху нежната и млада Кати, озверена от неистова ревност към Жоро Илиев.

[caption id="attachment_329014" align="alignright" width="300"]Кали Кали се нахвърлила да бие горката Кати от неистова ревност[/caption]

Кали имала общо участие с Кати във въпросното заведение, когато научила, че слуховете за връзката между Кати и Жоро Илиев са самата истина, а Главния пожелал Кати да пее първа преди нея. Озверяла от яд, Кали се нахвърлила да скубе Кати и да я сваля от сцената, унижена, че друга е заела мястото й в сърцето на любимия.

Миг, преди мъжкараната Кали да повали крехката блондинка на земята, към тях се спуснали охранителите на Жоро Илиев и разтървали двете певици. Станал свидетел на скандала и простотията на Кали обаче, Главния й вдигнал нечуван скандал и й казал да си събира партакешите и повече да не му се мярка пред погледа.

Припомняме, че заради множеството унижения и липсата на каквито и да било чувства от страна на Жоро Илиев, Кали и до днес отрича фактите, че му е била любовница и дори му е правила пълна програма под масата на столично заведение, пред очите на поне двадесетина свидетели.

За разлика от нея обаче Кати откровено признава, че е имала връзка с Главния и че той е бил един от най-добрите, романтични, мили и грижовни мъже в живота й. Тя твърди, че винаги ще помни него и моментите, прекарани заедно, а думите й явно още оставят тъмна следа в душата на Кали.

Освен с тях двете, Жоро Илиев имаше и връзка с Глория, която обаче заряза заради неистовата й амбиция да го разведе с жена му Мая Илиева и да го ожени за себе си, разказват свидетели на връзката им.