Наследницата на Ванга с ужасяваща прогноза за България!

Наследницата на Ванга с ужасяваща прогноза за България!
3.5 (70%) 4 votes

Наследницата на Ванга и дъщеря на великия шампион по борба Мехмед Пехливанов направи шокираща и страховита прогноза за страната ни!

Тази, която Ванга лично обяви за своя наследница – дъщерята на шампиона ни по борба Мехмед Пехливанов – Фидес Хюсеин, направи ужасяваща прогноза за страната ни. Великата пророчица с право е призната за наследница на Ванга, а талантът й е помогнал на полицията в много трудни за изясняване случаи като отвличането на щерката на Брендо – Лара, убийството на сестри Белнейски, ареста на медицинските сестри в Либия и много други.

Днешното пророчество на Фидес Хюсеин обаче не е сред добрите и започва със страховитото прозрение, че страната ни ще бъде разтърсена от политически убийства, които ще датират от ноември до февруари, когато мистериите около тях ще започнат да се разплитат.

Ванга

Наследницата на Ванга предрече политически убийства, наводнения и силно земетресение

Не се знае срещу кого ще бъде покушението, но то няма да е срещу Бойко Борисов, който ще е отново премиер на България и царството му тепърва ще възкръсва. Лошото обаче е, че докато държавата ни успее да се отърси поне малко от кризата, ще стане чак 2018-та година. „Тогава ще започне доброто, а през оставащите дотогава години у нас битката между доброто и злото ще е все по-ожесточена. Господ обаче пази народа и страната ни“, убедена е наследницата на Ванга.

Страшната й прогноза обаче вещае още природни катаклизми и ужасът, че Варна ще бъде буквално потопена под вода от предстоящи наводнения, които ще вземат много жертви. Земетресение и то силно, може да очакваме през 2015-2016-та година, което според Фидес Хюсеин, отново ще вземе невинни жертви.

„В България има 4444 пророка, чиято сила е голяма. Но не трябва да забравяме, че и дяволът има доста работа в страната ни и скоро не се кани да я напусне. Затова именно ще се сблъскаме с нови природни бедствия и ще дадем невинни жертви. Хубавото е, че и за нас има лъч светлина, а слънцето ще изгрее за българите от 2018-та година нататък“, твърди наследницата на Ванга.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

4 коментара по “Наследницата на Ванга с ужасяваща прогноза за България!”

 1. Име (задължително)

  Ное. 06. 2014

  ujas

 2. Silvia Silvia

  Ное. 06. 2014

  Palni glyposti govoriat ne im vqrvam

 3. чичо Нострдамос

  Ное. 06. 2014

  Уочнете се вече кой или коя е наедника на голямата леля Ванга,щот през седмица две излиза по една звезда,

 4. Kaloqn

  авг. 21. 2018

  Каква наследница бе ?! На лицето й е изписано каква циганка е ! Това е една долна лъжкиня ! Излъга мои много близки приятели ! Знае само пари да взима на отчаяни хора . Тъпа емигрантка ! Да си ходи от където е и да си гадае там на циганята !

Добавете коментар