Непростимо: Слави Трифонов отврати с лицемерие! (ВИЖ СНИМКИТЕ)

Непростимо: Слави Трифонов отврати с лицемерие! (ВИЖ СНИМКИТЕ)
3.8 (75%) 4 votes

Слави Трифонов направи огромна грешка, убедени са хората от шоуто му!

Слави Трифонов отврати десетки хора с лицемерието си, което най-сетне лъсна наяве. Това коментираха присъстващи на поклонението на големия гримьор Димитър Коклин, който дълги години работеше с Дългия и екипа му, а зад гърба си има над 40 филма.

Димитър Коклин почина на 76-годишна възраст, а кончината му предизвика искрените сълзи и болка на цялата телевизия Би Ти Ви, както и на театралния и кино елит. Днес множество опечалени се събра на поклонението му, на което отидоха и всички актьори и музиканти от „Шоуто на Слави“.

Слави Трифонов

Слави Трифонов шокира дори служителите си със своето безхаберие

За огромна и неприятна изненада на присъстващите обаче, Слави Трифонов не се появи. Той не благоволи да изпрати Димитър Коклин в последния му път, а вместо това изпрати символично голям венец с надпис от „Шоуто на Слави“. Именно тази постъпка на Слави Трифонов силно разочарова близките и приятелите на Димитър Коклин, а по-директните признаха, че са буквално отвратени.

Интересно е защо Слави Трифонов не уважи големия си приятел и човек, за когото само ден преди поклонението направи изявление по Би Ти Ви и нарече с толкова възхваляващи и трогателни думи, пълни с уважение и обич. Тези въпроси си задаваха хората, докато си спомняха за Димитър Коклин и оставяха цветя и венци до ковчега му.

Мариян Бачев на поклонението на Коклин

Мариян Бачев на поклонението на Коклин

Краси Радков с жена си Станислава

Краси Радков с жена си Станислава

Иво Сиромахов

Иво Сиромахов

За сметка на Слави Трифонов, който според слуховете, или е предпочел да работи, или не е искал да се среща с папараците, целият му екип отдаде почитта си на Димитър Коклин и семейството му като лично уважи поклонението.

Виктор Калев също уважи големия талант

Виктор Калев също уважи големия талант

Маестрото не можа да сдържи сълзите си

Маестрото не можа да сдържи сълзите си

Сред присъстващите бяха Евгени Димитров – Маестрото, който не се сдържа и заплака, Краси Радков със съпругата си Станислава, Виктор Калев, Мариян Бачев, Руслан Мъйнов, Иво Сиромахов, целият технически екип от „Шоуто на Слави“ и дори балерините от балет „Магаданс“.

„Единственият, който потресе с безчувственост и липса на уважение, е Слави Трифонов. Постъпката и лицемерието му са непростими. Големи думи, а никакви дела -това би направил само самозабравил се човек. И явно Слави Трифонов е точно такъв, при това от години“, коментираха възмутени хора на поклонението.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Непростимо: Слави Трифонов отврати с лицемерие! (ВИЖ СНИМКИТЕ)”

  1. тони йосифов

    Ное. 05. 2014

    ИЗРОД НЯМАШ ЛИ КАПКА СРАМ ?

  2. Elinor Takova

    Ное. 05. 2014

    pulen neshtastnik e Slavi,dokazal go e vuv vremeto!

Добавете коментар