Слави Трифонов направи огромна грешка, убедени са хората от шоуто му!

Слави Трифонов отврати десетки хора с лицемерието си, което най-сетне лъсна наяве. Това коментираха присъстващи на поклонението на големия гримьор Димитър Коклин, който дълги години работеше с Дългия и екипа му, а зад гърба си има над 40 филма.

Димитър Коклин почина на 76-годишна възраст, а кончината му предизвика искрените сълзи и болка на цялата телевизия Би Ти Ви, както и на театралния и кино елит. Днес множество опечалени се събра на поклонението му, на което отидоха и всички актьори и музиканти от "Шоуто на Слави".

[caption id="attachment_329054" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов Слави Трифонов шокира дори служителите си със своето безхаберие[/caption]

За огромна и неприятна изненада на присъстващите обаче, Слави Трифонов не се появи. Той не благоволи да изпрати Димитър Коклин в последния му път, а вместо това изпрати символично голям венец с надпис от "Шоуто на Слави". Именно тази постъпка на Слави Трифонов силно разочарова близките и приятелите на Димитър Коклин, а по-директните признаха, че са буквално отвратени.

Интересно е защо Слави Трифонов не уважи големия си приятел и човек, за когото само ден преди поклонението направи изявление по Би Ти Ви и нарече с толкова възхваляващи и трогателни думи, пълни с уважение и обич. Тези въпроси си задаваха хората, докато си спомняха за Димитър Коклин и оставяха цветя и венци до ковчега му.

[caption id="attachment_329055" align="aligncenter" width="300"]Мариян Бачев на поклонението на Коклин Мариян Бачев на поклонението на Коклин[/caption] [caption id="attachment_329056" align="aligncenter" width="300"]Краси Радков с жена си Станислава Краси Радков с жена си Станислава[/caption] [caption id="attachment_329057" align="aligncenter" width="300"]Иво Сиромахов Иво Сиромахов[/caption]

За сметка на Слави Трифонов, който според слуховете, или е предпочел да работи, или не е искал да се среща с папараците, целият му екип отдаде почитта си на Димитър Коклин и семейството му като лично уважи поклонението.

[caption id="attachment_329058" align="aligncenter" width="300"]Виктор Калев също уважи големия талант Виктор Калев също уважи големия талант[/caption] [caption id="attachment_329059" align="aligncenter" width="300"]Маестрото не можа да сдържи сълзите си Маестрото не можа да сдържи сълзите си[/caption]

Сред присъстващите бяха Евгени Димитров - Маестрото, който не се сдържа и заплака, Краси Радков със съпругата си Станислава, Виктор Калев, Мариян Бачев, Руслан Мъйнов, Иво Сиромахов, целият технически екип от "Шоуто на Слави" и дори балерините от балет "Магаданс".

"Единственият, който потресе с безчувственост и липса на уважение, е Слави Трифонов. Постъпката и лицемерието му са непростими. Големи думи, а никакви дела -това би направил само самозабравил се човек. И явно Слави Трифонов е точно такъв, при това от години", коментираха възмутени хора на поклонението.