Кубрат Пулев - Кобрата е направо бесен на Андреа, защото певицата загърби скандалите с Николета и й прости!

Кобрата не разбира как може Андреа с лека ръка да прости на Николета Лозанова всичките обиди през последната година. Боксьорът е на мнение, че половинката му е направила груба грешка, защото човек трябвало да има достойнство. Гневът му обаче се отключил срещу неочакван човек. Кубрат Пулев се е засякъл с Валери Божинов в столичен мол преди дни и там двамата са обсъдили сдобряването на своите възлюбени, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_329071" align="alignright" width="300"]Кобрата унизи Валери Божинов Кобрата унизи Валери Божинов[/caption]

"Не се обиждай, братле, но жена ти за нищо не става. Как може да обижда и злепоставя толкова време моята, а сега все едно нищо не се е случило. Обаче и Андреа е виновна. Не трябваше да й прощава. Моята никога не каза нещо за Николета публично. Затова считам, че жена ти дължи извинение на Андреа." - казал Кобрата на Божинов.

[caption id="attachment_329072" align="alignleft" width="224"]Андреа и Николета отново демонстрират топли чувства Андреа и Николета отново демонстрират топли чувства[/caption]

Валери обаче не посмял да реагира подобаващо. При такива думи за съпругата ти всеки би скочил дори на бой. В случая обаче футболистът е бил много наясно, че ще си изпати жестоко, ако се сбие с боксьора. Затова просто измърморил нещо от сорта, че това си било тяхна работа и заминал набързо.

И двамата не живеят за постоянно в България, но този път са се върнали по едно и съшо време. Както се знае, Кобрата се подготвя за супер сблъсъка с Кличко в Германия. Божинов пък се състезава в Италия, но в момента е с травма. Андреа и Николета обаче си живеят в България, тъй като едната има договор с "Пайнер", а другата започна работа в Би Ти Ви.

Сдобряването на Андреа с Николета мнозина го определят като рекламен ход, което значи, че двете не са истински приятелки. Дори и така да е обаче, певицата на "Пайнер" не показа достойнство, давайки своята прошка, без Ники даже да се е извинила.