Кобрата втрещи Божинов: Жена ти за нищо не става, братле!

Кобрата втрещи Божинов: Жена ти за нищо не става, братле!
5 (100%) 2 votes

Кубрат Пулев – Кобрата е направо бесен на Андреа, защото певицата загърби скандалите с Николета и й прости!

Кобрата не разбира как може Андреа с лека ръка да прости на Николета Лозанова всичките обиди през последната година. Боксьорът е на мнение, че половинката му е направила груба грешка, защото човек трябвало да има достойнство. Гневът му обаче се отключил срещу неочакван човек. Кубрат Пулев се е засякъл с Валери Божинов в столичен мол преди дни и там двамата са обсъдили сдобряването на своите възлюбени, научи Kliuki.bg.

Кобрата унизи Валери Божинов

Кобрата унизи Валери Божинов

„Не се обиждай, братле, но жена ти за нищо не става. Как може да обижда и злепоставя толкова време моята, а сега все едно нищо не се е случило. Обаче и Андреа е виновна. Не трябваше да й прощава. Моята никога не каза нещо за Николета публично. Затова считам, че жена ти дължи извинение на Андреа.“ – казал Кобрата на Божинов.

Андреа и Николета отново демонстрират топли чувства

Андреа и Николета отново демонстрират топли чувства

Валери обаче не посмял да реагира подобаващо. При такива думи за съпругата ти всеки би скочил дори на бой. В случая обаче футболистът е бил много наясно, че ще си изпати жестоко, ако се сбие с боксьора. Затова просто измърморил нещо от сорта, че това си било тяхна работа и заминал набързо.

И двамата не живеят за постоянно в България, но този път са се върнали по едно и съшо време. Както се знае, Кобрата се подготвя за супер сблъсъка с Кличко в Германия. Божинов пък се състезава в Италия, но в момента е с травма. Андреа и Николета обаче си живеят в България, тъй като едната има договор с „Пайнер“, а другата започна работа в Би Ти Ви.

Сдобряването на Андреа с Николета мнозина го определят като рекламен ход, което значи, че двете не са истински приятелки. Дори и така да е обаче, певицата на „Пайнер“ не показа достойнство, давайки своята прошка, без Ники даже да се е извинила.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар