Иван Стоянов от Ку ку бенд е пред огромна душевна дилема

Китаристът Иван Стоянов си има страшен кошмар на главата. Пълничкият китарист от „Шоуто на Слави” е подложен на непрекъснат огън от съпругата си Жената не го оставяла на мира за работата, постоянните му ангажименти и заради желанието на щерка им. Законната му половинка заплашила възпълничкият музикант на Слави Трифонов, че ще се разведе, ако подкокоросва детето им и то да се захване с музика, пише HotArena.net.

Китаристът искал да удовлетвори мерака на единствената си наследничка, която желаела да последва неговия професионален път. Но майката и съпруга на Иван Стоянов била категорично против. Те не за първи път се карали за това, но жена му го заплашила, че това е последния й ултиматум и после подава документите за развод.

[caption id="attachment_329076" align="alignright" width="300"]Иван Стоянов бил пред развод Иван Стоянов бил пред развод[/caption]

„Не искам и нашето дете да изживява същия кошмар, както и ти. Музикант къща не храни, а съдбата никак не е благосклонна към свирачите. Затова не разрешавам и дъщеря ни да бъде подложена на този ужас”, не мирясвала разгневената жена.

Иван Стоянов изживявал този шок всеки път, щом се прибирал в дома си. Преди известно време Ванката трудно печелил от умението си виртуозно да свири на китара. Музикантът трудно издържал семейството си, докато късмета му не се усмихнал през далечната 2007 година. Тогава Иван Стоянов попаднал в шоуто на гологлавия шоумен Слави Трифонов и оттогава живота му се преобърнал коренно, припомни Kluiki.bg.

Заплатата му била сигурна и той не се тревожел за финансовото оцеляване на най-любимите си същества. Но и ангажиментите му нараснали. Парите, които печелил обаче не били достатъчни, за да затвори устата на половинката си и тя му спретвала адски кавги. Въпреки че бюджета на семейството нараснал, Ванката все по-дълго отсъствал от къщи.

Заради постоянните репетиции на оркестъра той не се прибирал по-рано от 9 часа вечерта, а и концертите на бенда из страната идвали в повече на жена му. Семейните проблеми на Ванката не спирали, а нараствали пропорционално. Двойката била пред развод и затова се намесил неговия колега Цветан Недялков, който бил и кум на семейството. В ролята си на психотерапевт музиканта укротявал благоверната на Ванката.

Колегата му китарист започнал да се среща ту с единия, ту с другия насаме, изслушвал ги и помагал да намерят удачен вариант. Той силно се надявал и искал Иван Стоянов да съхрани семейството си и тези проблеми, които възникнали между него и съпругата му да заминат в миналото.