Саня Армутлиева трогна много хора с решението си да даде старт на една музикална кариера!

Каквото и да кажем за Саня Армутлиева в този миг, то ще е малко. Музикалният продуцент на "Вирджиния Рекърдс" реши да даде началото на една музикална кариера. Отпадналата от X Factor Люба Илиева ще получи своя шанс в компанията на Саня, научи Kliuki.bg.

Това само по себе си е огромен жест, защото Люба никога не се е занимавала по професионален начин с музика. Тя просто се яви в X Factor и спечели симпатиите на много зрители, защото за 18-годишен аматьор се представи изключително достойно.

[caption id="attachment_329080" align="alignright" width="300"]Саня Армутлиева доказа, че е голям човек! Саня Армутлиева доказа, че е голям човек![/caption]

Саня Армутлиева хареса Люба още щом я зърна. Неслучайно я допусна до концертите в X Factor. След първия обаче софийската девойка отпадна по решение на зрителите. Това силно огорчи Люба, която помисли, че това е краят на приказката за нея.

Край обаче няма да има, а напротив. Сега ще бъде началото и то благодарение на Саня Армутлиева. Нейният ментор в X Factor ще й осигури най-добрите вокални педагози. Очаква се в началото на следващата година Люба Илиева да получи и своя първи видеоклип. Още не е ясно дали ще й бъде предложен договор или ще се изчака да се види как точно ще потръгне първата й песен.

Постъпката на Саня Армутлиева заслужава само адмирации. Тя прави за Люба неща, които по принцип е длъжна да направи само за победителя в X Factor.  Това доказва, че Станислава е достоен човек с голямо сърце. Защото тя видя в 18-годишното момиче таланта, който е присъщ за един велик певец. Армутлиева е счела за необходимо да помогне на това момиче, понеже заслужава да бъде звезда много повече от някои истински звезди.

Саня си удържа на думата и това още повече я издигна в очите на зрителите. На сбогуване с Люба Илиева в X Factor Армутлиева заяви, че това не е краят.