Поклон пред Саня Армутлиева! Доказа, че е голям човек

Поклон пред Саня Армутлиева! Доказа, че е голям човек
3.7 (73.33%) 3 votes

Саня Армутлиева трогна много хора с решението си да даде старт на една музикална кариера!

Каквото и да кажем за Саня Армутлиева в този миг, то ще е малко. Музикалният продуцент на „Вирджиния Рекърдс“ реши да даде началото на една музикална кариера. Отпадналата от X Factor Люба Илиева ще получи своя шанс в компанията на Саня, научи Kliuki.bg.

Това само по себе си е огромен жест, защото Люба никога не се е занимавала по професионален начин с музика. Тя просто се яви в X Factor и спечели симпатиите на много зрители, защото за 18-годишен аматьор се представи изключително достойно.

Саня Армутлиева доказа, че е голям човек!

Саня Армутлиева доказа, че е голям човек!

Саня Армутлиева хареса Люба още щом я зърна. Неслучайно я допусна до концертите в X Factor. След първия обаче софийската девойка отпадна по решение на зрителите. Това силно огорчи Люба, която помисли, че това е краят на приказката за нея.

Край обаче няма да има, а напротив. Сега ще бъде началото и то благодарение на Саня Армутлиева. Нейният ментор в X Factor ще й осигури най-добрите вокални педагози. Очаква се в началото на следващата година Люба Илиева да получи и своя първи видеоклип. Още не е ясно дали ще й бъде предложен договор или ще се изчака да се види как точно ще потръгне първата й песен.

Постъпката на Саня Армутлиева заслужава само адмирации. Тя прави за Люба неща, които по принцип е длъжна да направи само за победителя в X Factor.  Това доказва, че Станислава е достоен човек с голямо сърце. Защото тя видя в 18-годишното момиче таланта, който е присъщ за един велик певец. Армутлиева е счела за необходимо да помогне на това момиче, понеже заслужава да бъде звезда много повече от някои истински звезди.

Саня си удържа на думата и това още повече я издигна в очите на зрителите. На сбогуване с Люба Илиева в X Factor Армутлиева заяви, че това не е краят.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

4 коментара по “Поклон пред Саня Армутлиева! Доказа, че е голям човек”

 1. Alexandrina Staneva

  Ное. 05. 2014

  Браво на Саня!

 2. АТИНА АЛЕКСАНДРОВА

  Ное. 30. 2014

  САНЯ Е ПРемахнала мъжа на камелия тодорова! ПЪЛНА МАСТИЯ И БОЛЛУК! САМО ГОСПод ще я накаже!

 3. nina

  Ное. 30. 2014

  как го е премахнала убила го а да отмъкнала го ужасяващи глупости хората не са куфари да ги размятат насам и натам мъжът на Камелия явно е искал да е със Соня

 4. Дайвари

  мар. 07. 2015

  Саня Ибрикчиева.
  Саня Папукчиева.
  Саня Кибритлиева.

Добавете коментар