Алисия в шок: Вижте с какво я изненада Ники Михайлов!

Алисия в шок: Вижте с какво я изненада Ники Михайлов!
5 (100%) 3 votes

Алисия ще се окаже най-щастливата жена на света

Поп фолк дивата Алисия удари джакпота. Но певицата не спечели нито от тотото или модерната напоследък национална лотария, а от съжителството си с любимия си Ники Михайлов в Турция. Припомняме, че футболиста замина да пази вратата на турския отбор Мерсин.

В южната ни съседка на националния ни вратар бе предоставена на разположение огромна къща с още по-грамадна градина с узрели лимонови дръвчета, похвали се самия той във Фейсбук.
Докато в публичното пространство непрекъснато разделяха поп фолк изпълнителката и сина на шефа на БФС Боби Михайлов, нещата се развиха по точно обратен сценарий.

Алисия попадна в рая при Ники Михайлов

Алисия попадна в рая при Ники Михайлов

Двамата не само не са скъсали, но Алисия прие предложението на любимия си и замина да живее при него в съседна Турция. Ники Михайлов е луд по детето на Алисия и двамата са като приятели. Малкият Валерко е много по-близък с него, отколкото с истинския си баща, мъжът на плеймейтката Николета Лозанова-Валери Божинов.

На прага на огромната си къща в Турция вратарят посрещнал Алисия по домашно му и това още повече разтопило сърцето й, пише HotArena.net .
Изпълнителката на „Ара мюзик” веднага се похвали в социалната мрежа с огромната им къща, в която ще живеят, докато Ники играе в турския отбор.

Под снимката на страницата си в социалната мрежа Алисия записа култовата реплика: Дом, мой сладък дом!
И как няма да е сладък предвид огромните му размери и уникалната градина, от която се разнася аромата на узрели лимонови дръвчета.
Просто Алисия си е за завиждане. Дали нейното щастие няма да взриви отново войната с врагинята й Николета Лозанова и тя да изпрати по следите на щастливата двойка своите папараци.

Но каквото и да искат да надушат, засега там гафове няма.
Защото освен прекрасен дом и уникална градина, на разположение на Алисия и Ники Михайлов са трима слуги. Освен да се грижат за къщата и имота, те ще изпълняват всяко тяхно желание.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар