Певицата Кали показа жалката си същност, с което предизвика неприятни чувства у Камелия Воче!

Предателството на Кали по време на номинациите, излъчени снощи в ефира на Нова ТВ, вбеси Камелия Воче. Тогава певицата имаше възможността да спаси от елиминациите двама от участниците. Вместо да каже името на своята колежка Воче обаче, Кали избра русокосата плеймейтка Елена Кучкова, видя Kliuki.bg. Това тотално шокира Камелия, която въпреки че се усмихна любезно, няма как да не е останала много разочарована, чувствайки се предадена.

[caption id="attachment_329118" align="alignright" width="300"]Лицемерието на Кали лъсна, Камелия Воче бе наранена... Лицемерието на Кали лъсна, Камелия Воче бе наранена...[/caption]

Всъщност постъпката на Кали доказа същността й на лицемерен човек, който се бори с цената на всичко да постигне своето. Кали и Камелия Воче уж се водят най-добри приятелки в Къщата, тъй като и двете са маниачки на тема хигиена и чистота. Звездата на "Пайнер" обаче реши да забие нож в гърба на своята съмишленица. Най-вероятно причините са свързани с мнението на Кали, че двете са твърде еднакви образи и трябва само едната от тях да бъде на финала, за да има по-голям шанс да го спечели.

Камелия Воче не си признава, че е обидена и наранена, понеже в противен случай ще си признае, че е в шоуто за победата. А странно или не, да признаеш подобно нещо се оказва доста трудно за мнозина в това предаване и така е още от предните сезони. Воче обаче вече не смята Кали за приятелка и си има своите резерви по отношение на фолк дивата.

За това, че Кали не е онази добродушна жена, която опитва да представя на хората, се забелязва отдавна. Тя по-скоро показва злоба и стремеж към властолюбие, което отблъсква феновете на "ВИП Брадър". Малко вероятно е Кали да се окаже на върха в шоуто, но това, което стори на Камелия Воче, е много грозно и изобщо няма оправдание.