Трагедия: Пребиха и обезобразиха живата Барби – Валерия Лукянова! (СНИМКИ + ПОДРОБНОСТИ)

Трагедия: Пребиха и обезобразиха живата Барби – Валерия Лукянова! (СНИМКИ + ПОДРОБНОСТИ)
5 (100%) 2 votes

Живата Барби Валерия Лукянова е била нападната и жестоко пребита в нощта на Хелоуин!

Живата Барби – Валерия Лукянова, която се прочу по цял свят с удивителната прилика с известната кукла, бе нападната, пребита и обезобразена. Жестоката трагедия с красавицата се разикрала в нощта на празника на Вси светии или Хелоуин, когато Валерия Лукянова се прибирала у дома си от тържество.

Навън било тъмно, а тя била сама. В непосредствена близост до входа на дома й, върху нея се нахвърлили двама мъже, за които Валерия Лукянова не може да даде описание – първо навън не се виждало почти нищо, а второ – нападнали я в гръб.

Валерия Лукянова

Валерия Лукянова – живата Барби

Без да кажат и дума, или да понечат да я оберат, двамата нападатели се нахвърлили върху живото Барби – Валерия Лукянова и започнали да й нанасят жестоки удари по лицето и цялото тяло. Когато миг по-късно тя се строполила на земята, бандитите не я оставили, а продължили да я ритат с нечовешка злоба.

Валерия Лукянова е била спасена от съседи, които чули шума и писъците й, но нападателите й избягали. Хубавицата е била отведена по спешност в болница, където престояла няколко дни, докато лекарите успеят да овладеят положението и да се погрижат за травмите й.

Лицето на Валерия Лукянова е обезобразено от ударите, но самата тя се радва, че се е разминала, без да я залеят с киселина и да я съсипят за цял живот. Тя се осмели да се покаже пред света едва днес, когато публикува снимки на бинтованата си глава и лице в страницата си във Фейсбук.

Валерия цялата в бинтове

Валерия цялата в бинтове

Живата Барби изживя страшен ужас

Живата Барби изживя страшен ужас

Цялата е синя и нацепена от побоя

Цялата е синя и нацепена от побоя

„Това е страшно. Ужасяващо е. Не мога да ви опиша какво изпитах, когато разбрах, че се е случило подобно нещо със сестричката ми и когато я видях с очите си. Валерия не е направила нищо лошо на никого, а тези, които са й причинили това безумно страдание, заслужават да не видят свобода до края на живота си“, плаче пред медиите сестрата на Валерия Лукянова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар