Живата Барби Валерия Лукянова е била нападната и жестоко пребита в нощта на Хелоуин!

Живата Барби - Валерия Лукянова, която се прочу по цял свят с удивителната прилика с известната кукла, бе нападната, пребита и обезобразена. Жестоката трагедия с красавицата се разикрала в нощта на празника на Вси светии или Хелоуин, когато Валерия Лукянова се прибирала у дома си от тържество.

Навън било тъмно, а тя била сама. В непосредствена близост до входа на дома й, върху нея се нахвърлили двама мъже, за които Валерия Лукянова не може да даде описание - първо навън не се виждало почти нищо, а второ - нападнали я в гръб.

[caption id="attachment_329124" align="alignright" width="219"]Валерия Лукянова Валерия Лукянова - живата Барби[/caption]

Без да кажат и дума, или да понечат да я оберат, двамата нападатели се нахвърлили върху живото Барби - Валерия Лукянова и започнали да й нанасят жестоки удари по лицето и цялото тяло. Когато миг по-късно тя се строполила на земята, бандитите не я оставили, а продължили да я ритат с нечовешка злоба.

Валерия Лукянова е била спасена от съседи, които чули шума и писъците й, но нападателите й избягали. Хубавицата е била отведена по спешност в болница, където престояла няколко дни, докато лекарите успеят да овладеят положението и да се погрижат за травмите й.

Лицето на Валерия Лукянова е обезобразено от ударите, но самата тя се радва, че се е разминала, без да я залеят с киселина и да я съсипят за цял живот. Тя се осмели да се покаже пред света едва днес, когато публикува снимки на бинтованата си глава и лице в страницата си във Фейсбук.

[caption id="attachment_329125" align="aligncenter" width="300"]Валерия цялата в бинтове Валерия цялата в бинтове[/caption] [caption id="attachment_329126" align="aligncenter" width="300"]Живата Барби изживя страшен ужас Живата Барби изживя страшен ужас[/caption] [caption id="attachment_329127" align="aligncenter" width="283"]Цялата е синя и нацепена от побоя Цялата е синя и нацепена от побоя[/caption]

"Това е страшно. Ужасяващо е. Не мога да ви опиша какво изпитах, когато разбрах, че се е случило подобно нещо със сестричката ми и когато я видях с очите си. Валерия не е направила нищо лошо на никого, а тези, които са й причинили това безумно страдание, заслужават да не видят свобода до края на живота си", плаче пред медиите сестрата на Валерия Лукянова.