Направи непростимото: Диляна Попова с позорни думи към Асен Блатечки! (още разкрития)

Направи непростимото: Диляна Попова с позорни думи към Асен Блатечки! (още разкрития)
4.3 (86.67%) 6 votes

Диляна Попова този път си отряза пътеките към Асен Блатечки завинаги!

Младата родилка Диляна Попова може горко да съжалява. Защото без да мисли, тя направи непростимото и завинаги си отряза пътеките към актьора Асен Блатечки. След думите, които чу за себе си, чаровникът на родното кино е повече от удебен, че е взел правилното решение да остане със съпругата си Катерина Горанова и 14-годишната си щерка Катя.

Оказа се, че само преди седмица Диляна Попова е седнала с най-добрите си приятелки на кафе в столично заведение, докато разхождала малкия Борил в количката. И там, пред дружките си, тя обяснила надълго и нашироко, че е направила верния избор за баща на детето си, защото Асен Блатечки не спирал да харчи пари по нея и детето.

Асен Блатечки

Диляна Попова направи немислимото към Асен Блатечки

„Казах ви още тогава – любовта не е важна, когато искаш да станеш майка. Не можех цял живот да седя и да чакам принца, биологичният ми часовник тиктака. Асен може да не става за мой съпруг, но за бъдещето на детето ни е перфектен. Досега вече е пръснал близо 10 000 за Борил“, бъбрела Диляна Попова, без да си даде сметка, че думите й скорострелно ще станат достояние на Асен Блатечки от една „услужлива“ дружка.

Факт е, че Асен Блатечки не лишава сина си от нищо, както винаги досега е правил с щерка си Катерина. Малката учи в скъпо училище в Бояна, от малка ходи на уроци по тенис и чужди езици, и получава всичко, което поиска от тате.

Вероятността обаче Диляна Попова да се е хванала с него само, защото е видяла в лицето му добра партия, така вбесило Асен Блатечки, че той няколко дни тотално отсвирил манекенката и дори не отивал да види сина си, за да не се засече с нея.

„Асен Блатечки е истински мъж и мрази използвачите, под каквато и да било форма. Всичките му приятели обаче страшно се радват, че още от лятото той избра да се върне при семейството си и да остане с Катерина. Той не е човек, който ще загърби родното си дете, затова Диляна може да е спокойна, че винаги ще се грижи за Борил. Очевидно обаче за тях двамата бъдещето свърши“, коментират колеги на Асен Блатечки от театъра.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Направи непростимото: Диляна Попова с позорни думи към Асен Блатечки! (още разкрития)”

  1. рали

    Дек. 09. 2014

    какво са го зяпнали пък тоя грозник. ако вече това са сексимволите-прпадна ни света

Добавете коментар