Ели Гигова се издъни фатално само дни преди големия финал!

Сладката, миролюбива, крехка и добра Ели Гигова успя да предизвика трус в Къщата на Вип Брадър, след като неочаквано не издържа и свали маската си само дни преди големия финал на шоуто. Всички съквартиранти останаха като попарени, защото точно от нея никой не очакваше подобно нещо.

След като вече два месеца Ели Гигова безропотно изпълняваше и най-гнусните мисии на Биг Брадър и зорко следеше да не се забърка в скандал или дори най-дребна разпра, днес тя шокира останалите участници с изказването си. И по-точно с обяснението защо отказва да се храни повече с тях.

[caption id="attachment_329139" align="alignright" width="300"]Ели Гигова Ели Гигова далеч не е толкова невинна и скромна, за каквато се представяше[/caption]

"Писна ми да ям зеле и ориз. Не искам повече да се тъпча със селски манджи, каквито през живота си не съм вкусвала. Тази обстановка не е за мен и по-добре да не ям, отколкото да се мъча. Винаги съм имала възможността да избирам какво да слагам в устата си, а подобни прости храни не са сред менюто ми", изцепи се видимо ядосана и с изпилени нерви Ели Гигова, което ошашави останалите.

Припомняме, че Ели Гигова често признаваше, че е отслабнала много от влизането си в Къщата, но до днес поне, причината за това се отдаваше единствено на новата обстановка и стреса от скандалите между съквартирантите. Думите й обаче я издъниха фатално, а образът й на майка Тереза се пропука мигновено, пише Пик.

"Какво си мисли тази мома, бе?! Да не би баба й само раци, хайвер и скариди да е нагъвала?! Как не я е срам да бръщолеви такива неща, когато половин и повече България няма какво да сложи на масата си, а хиляди хора виждат месото и кашкавала само на снимка или на рафта в магазина. Разглезена принцеса! Да не е влизала в шоуто да се прави на Снежанка", пишат тотално възмутени хора във форумите.

Самите съквартиранти порицаха Ели Гигова, макар и с половин уста, като скандалджията Тачо пръв се подсмихна и коментира, че никога не е понасял подобни преструвки.

Явно нервите на милионерската щерка Ели Гигова не са издържали, щом тя се забрави дотам, че с няколко думи успя да провали цялата си игра дотук. Но, разбира се, последната дума, имат зрителите. Дали ще продължават да я подкрепят обаче?!