Бомба: Йорданка Христова направи немислимото!

Бомба: Йорданка Христова направи немислимото!
5 (100%) 2 votes

Йорданка Христова изгуби огромна част от уважението на съквартирантите в Къщата!

Голямата наша певица Йорданка Христова направи нещо наистина немислимо, с което изгуби огромна част от респекта и уважението на съквартирантите в Къщата, а и на хиляди зрители. Постъпката на Йорданка Христова бе обявена за срамна и недостойна от много потребители, а лично в Къщата Кали, Жени Калканджиева, Тачо и Албена Вулева не си спестиха коментарите.

Причината е в това, че снощи по време на последните за сезона номинации, в които всеки един от съквартирантите трябваше да обяви кой от хората в Къщата заслужава най-много да стане победител, Йорданка Христова бе единствената – повтаряме, единствената, която посочи себе си, без да се посвени.

Йорданка Христова

Йорданка Христова разочарова и много от феновете си

С лека ръка Йорданка Христова заклейми останалите съквартиранти и ги обвини, че заради цигарите си, тя не е могла да получи корите за баница и тиквата, с които да направи тиквеник в памет на майка си. И дори за миг не се сети, че точно „пушачите“ – Кали и Жени Калканджиева, придружени от Ели Гигова, отидоха да се молят на Вип Брадър и издействаха исканите продукти за певицата.

„Аз заслужавам да бъда победител, защото не съм влизала в разпри, говорила съм с всички и т.н., и т.н. Ако питате кой не бива да печели формата, то това са всички пушачи“, изцепи се Йорданка Христова, а думите й жестоко нараниха момичетата, които през цялото време й помагаха, бяха до нея и бършеха сълзите й на няколко пъти във формата.

Дори според коментарите на зрителите след предаването, а и през целия ден днес, Йорданка Христова е постъпила буквално немислимо. „Как е възможно?! Оправдано е само, ако това се дължи на вече старческото й слабоумие и деменция. Кой нормален и наистина велик човек би се изтъквал сам?! Големите таланти нямат нужда да се бият в гърдите. Те са скромни хора, за които говори работата им и останалите, а не самите те. Йорданка може и да е голяма певица, но се изложи като последната кифладжийка“, пишат възмутени потребители.

Дали това няма да изиграе фатална шега на Йорданка Христова и да я изхвърли от първото място във Вип Брадър, ще разберем след седмица.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Бомба: Йорданка Христова направи немислимото!”

  1. оффф

    Ное. 07. 2014

    Ама тя е права, бе хора! Кой друг заслужава да спечели? Тя си е в правото, не е въпрос на самоизтъкване

  2. Име (задължително)

    Ное. 10. 2014

    на тая дърта чанта за какво са и пари аааааааааааа за лесбийката бе

Добавете коментар