Албена Вулева си има гадже с тъмно минало

Приятелят на Албена Вулева Недик доста сковано и неграмотно защитаваше любимата си, когато бе нарочена за изгонване от Къщата на ВИП Брадър. Любовницата му е сред съквартирантите и добре се справя с ролята си на подстрекател и на скандалджийка в къщата на Големия брат.

Устатата мадам „Сигнално жълто” се е превърнала в кошмар за първия си съпруг, чиновник на държавна служба. Мъжът, чиято фамилия все още носи Албена Вулева успял да я уреди на работа в телевизията, а тя му се отблагодарила с безброй изневери и креватни гимнастики. Ранният брак на Албена Вулева завършил с бърза раздяла и студени отношения с екс мъжа й, дълбоко обиден от поведението й.

[caption id="attachment_329151" align="alignright" width="300"]Албена Вулева има гадже бияч Албена Вулева има гадже бияч[/caption]

Приела го като грешка, оттогава бившата телевизионна водеща се зарекла повече никога да не чуе сватбения марш. И вече години наред си спазва думата. Мечтата на всяка втора жена да е съпруга, майка и спътница в живота не е за ексцентричната блондинка.

Десет години тя дели един покрив с фитнес гуруто Недик, който три пъти се опитва да я направи законна половинка, а тя все се опъва. „Харесвам я, защото има характер и е самостоятелна”, не крие възхищението си 42-годишния инструктор на професионални спортисти в столицата. Самият той има тъмното минало на мутра, припомнят живи свидетели от времето на подземните войни, пише HotArena.net.

Недик бил сред антуража на страховития бандит от гангстерския свят през 90-те години на миналия век Пламен Иванов-Фалконети. Той бил арендатор на известен столичен хотел, казино и имал група от мускуляги, които раздавали справедливост между клиенти и мафиоти. Водачът на тази група бил Недик. Той пазел бизнеса и биел всеки, дръзнал да нарани интересите и момичетата за платена любов на Фалконети.

През пролетта на 1997 година Недик напуска света на мутрите, когато жесток убиец показно разстрелва шефа му на паркинг пред хотел в столицата. Въпреки че има предложение да работи за тогавашния шеф на футболния тим „Спартак” Любо Василев, гаджето на Албена Вулева отказва. Той се страхува за живота си, понеже много негови „колеги” са намерили смъртта си заради работата си на копои.

След това Недик се отдава изцяло на настоящата си дейност. При него тренират професионални спортисти и той е сред най-търсените имена във фитнес средите. Малко хора знаят, че гаджето на Албена Вулева е подготвял индивидуално и брата на Кобрата- Тервел Пулев.