Мария Илиева за пореден път взе решение, което не се хареса на феновете на X Factor

"Ти си най-красивата и привлекателна дама, която някога е стъпвала на сцената на нашия X Factor в цялата му история. Тази вечер надмина себе си и беше прекрасна. Аз все пак обаче давам гласа си за Михаела и тя продължава напред." - каза Мария Илиева на Ренета Ганева по време на елиминациите на шоуто, видя Kliuki.bg.

[caption id="attachment_329154" align="alignright" width="300"]Мария Илиева сякаш отново взе грешното решение в X Factor Мария Илиева сякаш отново взе грешното решение в X Factor[/caption]

Повечето фенове са бесни от начина, по който Рени бе отстранена от предаването, тъй като те считат, че тя е спечелила дуела с Михаела Маринова, но журито е взело решението си на базата на свои пристрастия. Честта на решителния глас се падна точно на Мария Илиева и тя отстрани Ренета от предаването, но сякаш доста несправедливо.

[caption id="attachment_329155" align="alignleft" width="300"]Ренета Ганева получи признание за красотата си, но това не стигна да я оставят в X Factor Ренета Ганева получи признание за красотата си, но това не стигна да я оставят в X Factor[/caption]

"Абсолютен срам, който затвърди моето мнение за журито. Какъв е смисълът от този дуел на елиминациите, след като решенията се взимат преди изпълненията. Нали всичко се решава в един мач? Просто нямам думи, все повече си мисля, че всичко е нагласено..." - пише във Фейсбук един от възмутените зрители.

Тази година X Factor е най-силният откъм участници, но пък се превърна и в най-скандалния, тъй като винаги има недоволни при нечие отпадане. Всичко започна още с умопомрачителните действия на Мария Илиева спрямо Мирян Костадинов. Да, той се върна в шоуто, но по-лошото е, че все повече изглежда, че Мария не е единствената от журито, която действа по лични симпатии при своята работа. Заки гласува Михаела да остане само защото я отстрани леко незаслужено през миналия сезон. Жалкото в случая обаче е, че сега е нов сезон и всичко се решава в един дуел, а журито взима решенията си на базата на цялостното представяне на участниците, което обезсмисля дуелите.