Кучкова била знаменоска на училището, защото била „зубърка”. Всички се питат: Къде е учила?!

Кучкова се доказа като плеймейтка с висше икономическо образование, кискат се във форумите.

Русата изкусителка повтори славата на черната си предшественица, която въпреки тапията от университет, не знаеше европейските столици. Актуалната носителка на титлата за най-гореща „корица” стана причина за истерични крясъци в Къщата. Лошият Голям брат коварно използва нежеланието на Тачо да се изповядва при Захажаева и принуди съквартирантите да живеят с минимален бюджет. За да има мир и хляб обаче, им предложи доста болезнена сделка – да ги опаше с усмирителни ризи в психиатрия, където мамаша е главната сестра. Това обаче далеч не беше всичко, видя kliuki.bg.

За да си заслужат всяка глътка вино и бира, съквартирантите понесоха няколко волта ток на гърба си. Влади Въргала може и да мрънка, че Женевската конвенция за правата на човека забранява използването на усмирителна риза, но никъде не пише нищо за електрошоковете.

Елена Кучкова трябваше да отговори само на неколцина въпроси от учебниците в началното училище и щеше да даде на съквартирантите си лелеяните бутилки. В противен случай ток щеше да тресне неколцина от тях.

Най-крещящи (или просто избрани от Големия брат) се оказаха Тачо и Уош МС. На момчетата им се стъжни, че Елена Кучкова, знаменоската и зубърка, не знае кой и кога е основал българската държава, кое е изток и запад или най-дългата река в България...

[caption id="attachment_329161" align="aligncenter" width="300"]Кучкова побърка съквартирантитте си Ток разтърси Къщата[/caption]

Плеймейтката все пак спечели една бира за съквартирантите, но ако я държаха в Изповедалнята рискуваха да я линчуват на излизане. Уош МС като нейна най-голяма жертва седна на мястото за препитвания.

[caption id="attachment_329162" align="aligncenter" width="300"]Кучкова стана оръжие на Захажаева и Големия брат Захажаева се радва на изключителна власт[/caption]

Бедният рапър може да се похвали със знания и логика, но простата аритметика му куца. Да отдадем проблема му на волтовете ток, който понесе преди това!

Сега големият въпрос във форумите е: Кое училище изкара Елена Кучкова такава зубърка, че я направи знаменоска?!