Преслава буквално грее и забрави историята „Бий ме – обичам те!” с Бирмата, съжалява само за свекървата

Преслава вече не прилича на ходещ мъртвец! Тайната й излезе наяве: Чисто нов любовник, научи kliuki.bg!

Хубавицата прежали Георги Станоев, с когото дълго време тормозеха себе си и близките си с връзка „Иди ми – дойди ми”. Сочната някога добруджанка съвсем се свърши в опитите да изглежда добре за Бирмата.

Преслава гладува и се подложи на какво ли не. Накрая замяза на анорексичка, което и донесе подигравки от феновете, но не хармонична връзка. След поредния скандал с гаджето, който завършил с чупене на бутилки и шамари пред публика, певицата най-накрая сложи край на терзанията си.

Макар и без гадже, всеобщата любимка взе да се появява все по-адекватна и лъчезарна на мероприятия. За радост на най-близките си, дори позаглади косъма. Макар и все още слаба, вече не плаши с изхвръкнали кокали. Дори си направи чисто нова прическа.

Като я видяха с подкъсена коса, феновете на Преслава зашушукаха – „Със сигурност има „Мъж на хоризонта”!”. Майтапа си е майтап, но истината не можа да се крие дълго!

[caption id="attachment_329167" align="aligncenter" width="300"]Преслава си причинява унижения, за да зарадва новия любовник Преслава си причинява унижения, за да зарадва новия любовник[/caption]

Преслава си има чисто ново, младо и заможно гадже! Хубостникът бил син на съдийка и отдавна ухажвал певицата. Двамата дори имали тайна афера по време на Бирмата, твърдят от HotArena.net. preslava1

preslava2 Новият избраник на Преслава се казва Димитър, а майка му е популярна сред магистратите в Асеновград. Преслава има ново гадже - Митко Певицата, по примера на Мария и Емануела, бяга от дъртите богаташи, а си избира лъвчета от заможни семейства – само да са по-млади от нея. Митко бил презадоволен палавник и известен колекционер на момичета в града.

Накарал певицата да си отреже косите, защото я харесвал повече така. Освен това имал дребен фетиш: Настоявал да се снимат как му пали пурата!

Преслава май пак попадна на компресиран тиранин. Дано поне „свекървата” е готина и любяща като Лидия Станоева.