Неочаквано: Елен Колева отново при Майонезата! (още разкрития)

Неочаквано: Елен Колева отново при Майонезата! (още разкрития)
5 (100%) 1 vote

Елен Колева се връща при Александър Найденов, но не от любов!

Синеоката актриса Елен Колева е на път да направи нещо нечувано и абсурдно като се върне при човека, омаскарил я пред цялата страна. Красавицата смята отново да клекне пред Александър Найденов, прочут като Сашо Майонезата, но не от любов. Причината за N-тото им събиране е съвсем друга и още по-потресаваща.

Оказа се, че Сашо Майонезата от месец изнудва Елен Колева с ултра скандален домашен видеоклип, заснет в дома му, на който ясно се вижда какви ги върши палавата синеочка, докато мъжът остава скрит. Подобно видео имаше и Галена навремето, но докато за една певица от Пайнер това не е нищо особено, то за момиче, претендиращо за уважение и респект като Елен Колева, последиците може да бъдат жестоки.

Елен Колева

Елен Колева се връща при Майонезата заради изнудване

Александър Найденов поставил категоричния ултиматум на Елен Колева, че няма да покаже клипчето на медиите, само ако тя не доближава друг мъж в близките няколко… години. Невероятно, но самата истина. И точно страхът от публичен резил, придружен с липса на работа и пари, накарал Елен Колева сериозно да се замисли за връщане при Сашо Майонезата.

„Това ще е най-грубата грешка в живота й. Да, Александър Найденов ще я приеме с отворени обятия и отново ще я пусне в дома си, но само, за да я унижи още повече. Елен Колева за него вече не представлява нищо, той няма нито чувства, нито уважение към нея. Единственото, което го държи и му дава стимул в тази връзка, е омразата и желанието да позори бившата си отново и отново“, коментират близки до майонезения бос от светските среди на столицата.

Синеоката Елен Колева обаче била на мнение, че винаги трябва да се избира по-малкото зло, което в случая било връщането й при Майонезата. Така или иначе тя няма да може да си хване сериозно гадже, заради компромата на Александър Найденов, трядно ще си намери работа, а няма богати родители, за да я издържат.

„Ще се върна, защо не?! Щом той играе играта си, аз също ще играя своята. Поне средства няма да ми липсват, ще му извадя душичката с памуче“, заканвала се Елен Колева, но познатите й изобщо не са убедени, че дори и да се събере с Майонезата, той отново ще й пусне кранчето или ще я остави на капкомер.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Неочаквано: Елен Колева отново при Майонезата! (още разкрития)”

 1. Име (задължително)

  Ное. 11. 2014

  много миризливи боклуци хи хи хи

 2. Име (задължително)

  Ное. 11. 2014

  бяла птица що е то хи хи хи

 3. Име (задължително)

  Ное. 20. 2014

  Ралица е по хубава от теб и няма празен поглед ,като теб.
  И има професия ,която практикува и не чака издръжка от никого.

Добавете коментар