Тачо замръзна: Виж какви тежки думи му изкрещя Жени!

Тачо замръзна: Виж какви тежки думи му изкрещя Жени!
5 (100%) 1 vote

Жени Калканджиева не издържа и заплаши Тачо! Той за първи път онемя!

Идилията между Жени Калканджиева и Тачо не изтрая повече от пролетен дъжд и отново се заформи вихрушка. Този път обаче Стефан Манов остана като вцепенен, защото думите на Жени Калканджиева го стреснаха сериозно.

Повод за избухването на Жени Калканджиева не бе разпра, лошо отношение на Тачо към нея или ревност, а реален страх за бъдещето на семейството й. В момента, в който съпругът й излезе извън кожата си и бе на път да провали играта си в шоуто като вдигне ръка срещу дразнител номер едно Людмила Захажаева, Жени Калканджиева не издържа и го погна.

Жени Калканджиева

Жени Калканджиева с право заплаши Тачо със затвор, той онемя

„Какъв човек си ти?! Спри вече с тази безотговорност и с навика си да гледаш само себе си и никой друг. Ти живееш като дете. Но лошото е, че вече имаш такова, а и аз съм фактор в живота ти. Не осъзнаваш ли какво правиш?! Ще влезеш в затвора, гарантирам ти го. И какво ще правиш тогава?!“, скара се не на шега шестата в света на съпруга си, а той за първи път нямаше какво да отвърне.

Тачо видимо се стресна от думите на Жени Калканджиева, че Людмила Захажаева е силно мразена от много хора извън Къщата на Вип Брадър. И в момента, в който някой от тях не издържи и я пребие, първият обвинен и арестуван за побоя над нея, ще бъде Тачо. Заради многобройните и публични заплахи, изречени в ефир.

„Ти си крайно безотговорен. Не мислиш. Веднага ще те натикат в затвора, когато някой вдигне ръка над тази лудата. Омръзна ми да ти наливам акъл и да те пазя, не си дете все пак“, караше му се Жени Калканджиева.

Упреците и тежките думи на красавицата обаче свършиха работа и накараха Тачо да се кротне, макар да не е ясно докога. Още в епизода снощи видяхме, че той провали мисията „Психотерапия“, но не със скандали и заплахи, а с пълно мълчание и отказ от комуникация с Людмила Захажаева.

Дали майката на Албена Вулева обаче ще успее да провокира пореден пристъп на агресия у него, или Тачо ще уважи съветите на Жени Калканджиева – ще разберем през оставащите десетина дни от шоуто.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Тачо замръзна: Виж какви тежки думи му изкрещя Жени!”

 1. Nayden Tchakarov

  Ное. 07. 2014

  Слушай какво ти говори леля ти Жени, бе момче!

 2. Nayden Tchakarov

  Ное. 07. 2014

  Нали знаеш, че тя има и дете от теб?

 3. отврат

  Ное. 07. 2014

  Стига с тази измислена 6-та-няма такава, това е плод на болния мозък на тази алкохоличка и наркоманка-трябва наистина да си безмозъчно същество, за да ти гледа сеира цяла народ – беднячката и очевидно изоставена „6-та“ се храни само с хляб и сол щом си е продала кирливите ризи за пари – много гнусни хорица, но и много безочливи

Добавете коментар