Скандал в Х Фактор: Ето кой и защо уговори победата на Михаела!

Скандал в Х Фактор: Ето кой и защо уговори победата на Михаела!
5 (100%) 4 votes

Потресаващи разкрития на човек от кухнята на Х Фактор, шокираха зрителите!

Михаела Маринова е новият победител в шоуто Х Фактор. В това е напълно убеден и шокира с новината човек от кухнята на шоуто, който изнесе конфиденциалната информация. „Не е справедливо, защото така не само се пренебрегват останалите участници, но и се манипулират зрителите“, категоричен е служителят в шоуто, пише вестник „България днес“.

Оказа се, че Михаела Маринова е уговореният победител, зад който стоят Саня Армутлиева и Заки. Първата държала на всяка цена тази година да победи човек от нейния отбор, а вторият изпитвал страшни угризения, че е отстранил Михаела Маринова от Х Фактор миналия сезон, за да даде път на Ана-Мария.

Х Фактор

Михаела Маринова ще спечели короната на Х Фактор

Решението Михаела Маринова да е победител в шоуто обаче се затвърдило най-вече от преценката на звездата Джеймс Артър, който хареса момичето страшно много по време на концертите в къщите на съдиите и обяви Михаела Маринова за единствената истинска звезда от световна величина в предаването. Оттам нататък Саня Армутлиева била непреклонна – заема се с кариерата на Михаела Маринова и край!

„Вярно е, че Михаела Маринова е дете с уникален, феноменален глас, но подобна нагласена победа е в ущърб не само на участниците, а и на самата нея. Журито ще й направи мечешка услуга и ще породи неприязънта на хората към нея, а тя не заслужава такова нещо, защото наистина е огромен талант„, твърди източникът от кухнята на Х Фактор.

Зрителите вече сами видяха как по време на изпълнението на гласовитата Михаела Маринова, Саня Армутлиева не издържа и се изпусна: „Обичам те, Михаела! Ти трябва да си победител в шоуто!“ и как снощи, без значение, че се справи отлично, Ренета бе изгонена от формата, тъй като Заки, Саня Армутлиева и Мария Илиева гласуваха за нея.

„Пак повтарям – Михаела Маринова е голям талант и не е виновна за това, че някой иска да я нагласи някъде. Журито е това, което взима решенията, затова не е честно недоволството на публиката да се стовари върху това невинно дете. Друг е въпросът, че са прави да се гневят, защото парите от многобройните им смс-и отиват на вятъра“, заключва източникът.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар