Това е краят: Глория плаче от любовна мъка

Това е краят: Глория плаче от любовна мъка
4.7 (93.33%) 3 votes

Глория вече е напълно сама, след като й разбиха сърцето за пореден път

Това е краят. След 3-годишна бурна любов Глория отново остана сама. Сръбският композитор, с когото тя се виждаше, вече е в историята за нея. Въпреки че се твърдеше за много силни чувства помежду им, в крайна сметка сърбинът и родната ни попфолк икона вече не са заедно, научи Kliuki.bg.

Причините са много, но като най-явна е разстоянието, което разделяше двойката. Колкото и силно да обичаш някого, когато не го виждаш непрекъснато, ти го забравяш. Така се е получило и с бившия вече възлюбен на Глория. Той е бил хванат да мами певицата с друга дама в Сърбия. Моментално Глория е прекратила всякакви отношения с него, защото тази случка я е върнала с около 15 години назад, когато Илия Загоров, с когото се разведе, я лъжеше непрестанно.

Отново разбиха сърцето на Глория

Отново разбиха сърцето на Глория

Изненадата от развръзката на Глория с нейния любим е огромна, тъй като отношенията между тях изглеждаха повече от сериозни. Въпреки че тя е на 41 години, а той на 38, двамата дори опитваха да си имат общо дете. Всичко обаче се оказа лъжа за примата на попфолка.

Сега Глория се намира в емоционален срив, твърдят познатите й. Съседите й често я чували да плаче, а извън сцената изглеждала просто отвратително. Разбира се, от „Пайнер“ няма да я оставят така и я принуждават да бъде изрядна при всяко свое участие. Затова публиката даже не забелязва, че в Глория има негативна промяна.

Певицата вече е категорично решена, че е приключила със сериозните връзки. Възрастта й не е толкова напреднала, но в следващите месеци изпълнителката на „Пясъчни кули“ смята да се посвети само на щерка си Симона и своята работа в студиото. Очаква се до Нова година да излезе нов голям хит на примата, който да бъде посветен именно на мъката в едно разбито сърце.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар