Състоянието на Дони се влошава?

Състоянието на Дони се влошава?
3.5 (70%) 4 votes

Дони отново е силно застрашен откъм своето здраве

Проблемите на Дони с очите започват отново да тормозят музикалната звезда. За това се говори от снощи насам, когато Дони се появи на сцената на X Factor с тъмни очила, видя Kliuki.bg. Той ги бе оставил за известен период от време, заради което феновете му се надяваха, че се е излекувал. Уви, явно не е така.

Всъщност Добрин Векилов се появява с подобен вид очила отдавна по сцените. Още по времето на звездния му дует с Момчил феновете забелязваха тъмните очила на Дони. Затова се говореше, че певецът страда от същата болест като вокалиста на „Ю Ту“ Боно. Това е заболяването глаукома, което унищожава напълно зрението за период от около 20 години. Очилата помагат на този период да се удължи.

Състоянието на Дони се влошава?

Състоянието на Дони се влошава?

Другият слух за влошеното зрение на Дони бе свързан с болестта множествена склероза, от която страда Слави Трифонов. Дългия също се появява често с тъмни очила в своето шоу.

Самият Дони не е оповестил официално дали е болен от нещо, но тъмните очила едва ли са само от суета. През лятото той ги бе махнал за известен период от време и бе забелязван по участия без тях. Сега обаче отново ги сложи, което дава повод на мнозина за притеснение.

Изпълнението на „Уморени крила“ от групата „ФОНДАЦИЯ“ снощи не показа най-доброто от гласовите данни на Дони. Това отново подсказва, че нещо със здравето му може да не е наред. Той обаче не спира да работи и това би могло да се счита за една от причините за влошеното зрение на певеца.

„Той винаги е бил работохолик. Живее за музиката от съвсем малък. Вече обаче е на възраст и е длъжен да си даде почивка.“ – споделя за него жена му Нети.

Дони е музикален продуцент в шоуто X Factor, но това изобщо не го спира да продължава да твори нови авторски песни. Явно наистина има нужда от малко почивка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар